|

Üst düzey güvenlik

Siyasilere suikast iddialarının ardından CHP Genel Merkezi'nde güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Genel Merkez'de polis ve özel güvenlik sayısı artırıldı, x-ray cihazları yenilenerek tüm konukların geçmesi zorunlu hale getirildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/01/2017 Cuma
Güncelleme: 00:39 - 6/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast iddialarının ardından parti genel merkezindeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. CHP'nin Söğütözü'ndeki genel merkez binasının içindeki ve dışındaki güvenlik kameralarının sayısı artırıldı, açıları genişletildi. Bir süre önce güvenlikçiler için bahçe girişine yapılan güvenlik kulübesinin camlarının içeriyi göstermeyen filmlerle kaplanması kararı alındı. Buradaki x-ray cihazları yenilenirken, tüm konukların bu cihazlardan geçmesi şartı konuldu.


Partinin kapalı otoparkına girecek tüm araçlarda ise arama yapılmaya başlandı. Güvenlik personeli, kapalı otopark girişinde özel dijital hafızalı aletle araçları kontrol ediyor. CHP'de ayrıca polis ve özel güvenlik personelinin sayıları da artırıldı. Söz konusu ihbarlar nedeniyle bir süre önce Başbakanlık tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 4.5 ton ağırlığında zırhlı araç tahsis edildi.



#Suikast
#CHP Genel Merkezi
7 yıl önce