|

Vahşete sarı öfke

Adana’da taksi şoförü Erdal Bayıklı, aracına müşteri olarak binen Suriyeli 3 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bayıklı’nın cebindeki hasılatı gasp eden zanlılar kayıplara karıştı. Cinayete tepki için kontak kapatan taksiciler, siyah kurdele bağladıkları araçlarıyla konvoy halinde şehir içinde tur attı.

Yeni Şafak
04:00 - 2/08/2015 Pazar
Güncelleme: 22:19 - 1/08/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Adana'da bir taksi şoförünün öldürülmesi meslektaşlarını çileden çıkardı. Olay, önceki gece meydana geldi. Taksi şoförü Erdal Bayıklı'nın 01 T 2405 plakalı aracına, Suriyeli 3 kişi müşteri olarak bindi. Bu kişiler, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Alihocalı Mahallesi'ne gideceklerini söyledi.



112'Yİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ


Araç buraya geldiğinde arkada oturan zanlı, ücreti ödemek yerine Bayıklı'ya bıçakla saldırdı. Boğazından bıçakladıkları sürücüyü, cebindeki hasılatı aldıktan sonra yol kenarına atan gaspçılar, araçla birlikte kayıplara karıştı. Aşırı derecede kan kaybeden taksi şoförü, can havliyle cep telefonundan 112'yi arayıp yardım istedi. Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan Bayıklı, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.



CİNAYETİ PROTESTO ETTİLER


Bayıklı, ölmeden önce Suriyeli 3 müşterisinin saldırısına uğradığını söyledi. Bayıklı'nın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenazeyi almak için gelen taksicinin meslektaşları, korna çalıp araçlarına siyah kurdele bağlayarak cinayeti protesto etti. Konvoyla götürülen Bayıklı'nın cenazesi dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.


#Erdal Bayıklı
#Alihocalı Mahallesi
#Suriyeli
9 yıl önce