|

Yalçın Topçu'yu hedef aldı

FETÖ medyasının "Saadet-BBP ittifakının oyun %17" manşetlerine inanarak ittifak kurarak 7 Haziran seçimlerine giren ve Paralel örgüt tarafından ortada bırakılan BBP lideri Mustafa Destici yine sahneye çıktı. Bu kez büyük bir sorumluluk alarak seçim hükümetinde Kültür Bakanlığı görevi alan BBP'nin Eski Genel Başkanı ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı Yalçın Topçu'yu hedef aldı.

Yeni Şafak
00:20 - 31/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 00:24 - 31/08/2015 Pazartesi
Diğer

BBP lideri Mustafa Destici'nin Paralel Suç Örgütü medyasına yaptığı son açıklama sosyal medyada büyük tepki topladı. FETÖ medyasının"Saadet-BBP ittifakının oyun %17" manşetlerine inanarak ittifak kurarak 7 Haziran seçimlerine giren ve Paralel örgüt tarafından ortada bırakılan BBP lideri Mustafa Destici yine sahneye çıktı. Bu kez büyük bir sorumluluk alarak seçim hükümetinde Kültür Bakanlığı görevi alan BBP'nin Eski Genel Başkanı ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı Yalçın Topçu'yu hedef aldı.



FETÖ DESTİCİ'YE 7 HAZİRAN'DA ORTADA BIRAKMIŞTI

17 Aralık darbesinden sonra Fetullahçı Terör Örgütü'ne tam destek veren BBP lideri Mustafa Destici, Gülen örgütünün medya desteğini arkasına alarak 7 Haziran seçimlerine Saadet Partisi ile birlikte girmişti. FETÖ'nün 7 Haziran seçimlerinin hemen öncesinde desteğini çekmesiyle birlikte büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Destici, partisini tabela partilerinin arasına sokmuştu.



MUHSİN YAZICIOĞLU'NA EN YAKIN İSİM OLAN TOPÇU'YA ÇİRKİN YAKIŞTIRMALAR

BBP Eski Genel Başkanı ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na en yakın isim olan Yalçın Topçu'nun kabinede yeralmasına tepki gösteren Destici, FETÖ medyasına açıklamalar yaparak BBP geleneğine yakışmayan sözler sarfetti. FETÖ medyası tarafından kısa sürede sosyal medyada yaygınlaştırılan bu çirkin açıklama, sosyal medyada başta BBP tabanı olmak üzere geniş bir çevre tarafından protesto edildi.




#mustafa destici
#yalçın topçu
#bbp
9 yıl önce