|

Yalova Sebze Hali'nde yangın

Yalova Sebze Meyve Hali'nde çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın itfaiyenin saatler süren uğraşı sonrasında söndürülebildi.

Yeni Şafak
21:50 - 18/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:51 - 18/05/2016 Çarşamba
IHA

Yalova Belediyesi'ne ait Sebze ve Meyve Halinin kasalarının istiflendiği bölümde akşam saatlerinde 3 ayrı noktadan başlayan yangın kısa sürede tüm kasalara sıçradı. Tahta ve plastik kasaları saran yangını fark eden hal çalışanları durumu Yalova İtfaiyesine bildirdiler.



Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 5 yangın söndürme aracı ve onlarca itfaiyeci ile alevlere müdahale ettiler. Yaklaşık 2 saat süren müdahale sonrasında söndürülen yangın neticesinde halde ağır hasar meydana geldi. Yalova Belediyesi Hal Müdürü Muhammet Öztürk ise yangının 3 ayrı noktadan çıktığını dile getirerek olayın bir kundaklama olduğundan şüphelendiklerini dile getirdi. Yangından elektrik direklerindeki enerji nakil hatları da zarar görünce ilin büyük kesiminde elektrik kesintisi yapıldı. Olay yerine gelen Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç Ve UEDAŞ Müdürü Volkan Çelik'de halde inceleme yaptılar. Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından söndürme çalışmaları yapılmaya başlandı. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

#Yalova
#Yangın
8 yıl önce