|

Yangın faciası

Adapazarı’nda bir evde çıkan yangın faciayla son buldu. Çiftlikte bakıcılık yapan anne-babalarının, kapıyı kilitleyip evde yalnız bıraktığı en küçüğü 7 aylık, en büyüğü de 4 yaşında olan Afgan uyruklu 3 kardeş yanarak feci şekilde öldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 02:00 - 29/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden 3 kardeşin cesetleri, otopsi için morga kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni otopside ortaya çıkacak.
Evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden 3 kardeşin cesetleri, otopsi için morga kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni otopside ortaya çıkacak.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir evde çıkan yangında Afgan uyruklu 3 çocuk yanarak can verdi. Bir süre önce Afganistan'dan gelen Ruhullah-Müjgan çifti, Adapazarı ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi'nde bakıcı olarak iş buldu. Afgan çift, 7 aylık Halit, 2 yaşındaki Fariha ve 4 yaşındaki Nejla Nazari'yi evde yalnız başlarına bıraktıktan sonra, kapıyı üzerlerine kilitleyip çalışmaya gitti. Ancak bir süre sonra, sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle evde yangın çıktı.



Altı ahır olarak kullanılan iki katlı evden dumanların yükseldiğini gören komşular, hemen telefona sarılarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını söndürüp içeriye girdiklerinde, Afgan uyruklu 7 aylık Halit, 2 yaşındaki Fariha ve 4 yaşındaki Nejla Nazari'nin cansız bedenleriyle karşılaştı. Çocukların cesetleri, itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkarılarak, ambulansla morga götürüldü.



#Sakarya
#Adapazarı
#Yangın
7 yıl önce