|

Yardım için Alo yeterli

AK Parti, önümüzdeki dört yıl içinde hayata geçeceği projelerinin eylem planını yazarken diğer yandan da sosyal yardımlar ilgili yeni adımlar hayata geçiriyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 01:31 - 1/12/2015 Salı
Yeni Şafak

AK Parti, önümüzdeki dört yıl içinde hayata geçeceği projelerinin eylem planını yazarken diğer yandan da sosyal yardımlar ilgili yeni adımlar hayata geçiriyor. Artık vatandaş ihtiyacı olan yardımı bir telefonla alabilecek. Vatandaşların gıda, barınma, yakacak ve eğitim gibi ihtiyaçlarını gidermeleri için bir 'Alo'demeleri yeterli olacak.



PUSULA OLACAK


AK Parti kadınlar, yaşlılar, engelli vatandaşların ulaşmak istediği anlık bilgileri içeren bir 'iletişim pusulası' hazırladı. Pusulada sosyal yardımlara da yer verildi. Bu bölümde ise yoksul vatandaşların en yakın noktada hizmet sunabilmek için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan sosyal yardım çağrı merkezinin numarası da yer aldı. Başbakan Davutoğlu hiç vakit kaybetmeden sosyal yardımlara ağırlık verdi. İlk talimatını veren Davutoğlu, vatandaşların yardımlara nasıl ulaşabileceği konusunda bir pusula hazırlattı.



#AK Parti
#eylem planı
#sosyal yardımlar
8 yıl önce