|

Yarın yağışlı hava bekleniyor

Meteorolojinin son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye genelinde yarın yağmur ve sağanak bekleniyor. Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çevrelerinin sağanak ve yağmuru, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sivas ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da da bu akşam saatlerinde yağmur bekleniyor.

Yeni Şafak
16:00 - 31/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 16:42 - 31/01/2019 Perşembe
AA
Meteorolojiden yarın için uyarı yapıldı.
Meteorolojiden yarın için uyarı yapıldı.
Son
hava durumu
değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde yarın yağmur ve sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın ülke geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Sivas ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İstanbul'da bu akşam yağmur etkili olacak

  • İstanbul'da bu akşam saatlerinde yağmur bekleniyor.
  • Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da saat 17.00'ye doğru başlayacak sağanak yağmurun saat 22.00'ye kadar devam edeceği tahmin ediliyor.
  • Yarın sabah saatlerinde hafif bir geçişten sonra önümüzdeki hafta ortasına kadar yağış beklenmiyor.
#Meteoroloji
#Sivas
5 yıl önce