|

Dani Alves’e 2.4 milyon €

Yılık 5 milyon Euro’ya oynayan Alves’in İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi ay sonunda bitiyor. Barça’nın Brezilyalı sağ beke yeni teklifi 2.5 milyon Euro. G.Saray’ın teklif ettiği rakam da bu seviyede. Alves ise sarı-kırmızılı takımdan 4 milyon Euro istiyor.

Yeni Şafak
04:00 - 7/06/2015 Pazar
Güncelleme: 03:02 - 6/06/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Yeni sezon için 4-5 oyuncu transfer edebileceklerini, bunlardan birinin Dani Alves olduğunu açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun “Rakam büyük ama değerlendireceğiz” sözünün ardındaki fiyatler belli olmaya başladı. Alves için masaya oturan Galatasaray yönetiminin Brezilyalı oyuncuya yılık 2.4 milyon Euro teklif ettiği, ancak tecrübeli oyuncunun en az 4 milyon Euro gibi bir rakam istediği öğrenildi.



Barcelona'nın sözleşme uzatıp uzatmama konusunda kararsız olduğu 32 yaşındaki futbolcu, ayrıca Galatasaray'dan en az 3 yıllık sözleşme istiyor. Galatasaray yönetiminin 3 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği ancak Alves'i yıllık ücrette istediği rakama çekmeye çalıştığı öğrenildi.



30 Haziran 2015 tarihi itibariyle Barcelona ile sözleşmesi bitecek Alves için Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, “Karar artık onun. Bana sorarsanız bu kontratı kabul etmeli. Çünkü Barcelona dünyanın en iyi takımı” açıklamasını yaparak Brezilyalı sağ bek oyuncusunun sözleşme konusundaki kararını beklediklerini vurguladı.



BARCELONA YARIYA İNDİRDİ


Barcelona'nın yıllık 5 milyon Euro'ya oynayan Alves'e yeni sözleşme için yarı yarıya indirime giderek 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Yani Barcelona ile Galatasaray, Alves için aynı rakamlarda seyrediyor. Ancak G.Saray'ın Dani Alves'i ikna etmesi için çok daha fazlasını gözden çıkarması gerekiyor.




#Hamza Hamzaoğlu
#Dani Alves
#Galatasaray
9 yıl önce