|

Yeni Akit'in acı günü

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı Cemil Karanfil tarafından torunlarının gözü önünde bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cemil Karanfil, araya girmeye çalışan eşi Esma Karanfil’i de ağır yaraladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/05/2017 Salı
Güncelleme: 02:46 - 30/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir  Demirel
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Demirel, yaşanan bir tartışma sebebiyle kendisini telefonla yanlarına çağıran kızı Esma Karanfil’in Başakşehir'deki evinde damadı Cemil Yavuz Karanfil ile 15 dakika kadar konuştu. Tartışmaya dönen konuşma sırasında Cemil Karanfil, kayınpederini evdeki 2 torununun gözleri önünde 4 yerinden bıçakladı.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Araya giren eşi Esma Karanfil’i de bıçaklayan zanlı, kendi aracıyla kaçtı. 56 yaşındaki Demirel, olay yerinde hayatını kaybederken, Esma Karanfil kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Plakası belirlenen bir araçla şehir dışına doğru kaçtığı belirlenen zanlı Karanfil'i yakalamak için polis ekipleri seferber oldu. Olay yerinde inceleme yapan savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı. Demirel daha önce Yeni Şafak’ta Yazı işleri Koordinatörü ve Yurt Haberler Müdürü olarak da görev yapmıştı.

  • Gazeteciliğe fakültede başladı
  • Kadir Demirel 1961 yılında Niğde’de doğdu. İlkokulu Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde, İmam-Hatip Lisesini Niğde’de, üniversiteyi de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Fakültedeyken Milli Gazete’de işe başladı. 5 yılı aşkın bir süre Milli Gazete’de çalıştıktan sonra askerlik dönüşü Zaman Gazetesi’nde işe başladı. 2000 yılında Zaman’dan ayrılan Demirel, Yeni Şafak Gazetesi’nde 5 yılı aşkın süre Yazı İşleri Koordinatörü, 8 yıl da Yurt Haberleri Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Kasımı’nda Yeni Akit’te Yazı İşleri ve Yayın Kurulu Üyesi olarak göreve başladı. 14 Mart 2016’da ise Yeni Akit’te Genel Yayın Yönetmeni oldu.
#Kadir Demirel
#Yeni Akit
#Esma Karanfil
7 yıl önce