|

'Yeni Şafak partilerden çok çalışıyor'

Referanduma sayılı günler kala sokağın nabzını tutmaya devam eden Yeni Şafak Yazarı Ali Saydam, meydanlarda karşılaştığı manzaraya tepki gösterdi. ' “Türkiye geleceğini oyluyor' programı kapsamında Kadıköy meydanına giden Saydam, "AK Parti'nin iki tane bez pankartı sallanıyordu bir yerlerde; hepsi bu" ifadelerini kaleme aldı.

Yeni Şafak
00:00 - 23/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:20 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Yeni Şafak
Yeni Şafak

Yeni Şafak Yazarı Ali Saydam, bugünkü köşesinde 16 Nisan için referandum çalışmalarına işaret etti.



Saydam'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:


"Dün bizim ekiple Kadıköy meydanındaydık. “Türkiye geleceğini oyluyor” projesi çerçevesinde, şehir şehir, meydan meydan dolaşan Yeni Şafak ve TVNet ekibinin dünkü elemanlarından biri olarak arkadaşlarla medyanın nabzını tutmaya çalıştık.



AK Parti'nin iki tane bez pankartı sallanıyordu bir yerlerde; hepsi bu. Ne broşür dağıtan gençler, ne 18 maddeyi tek tek anlatan kadınlar, ne de stant kurup vatandaşları bilgilendiren aktif bir ekip.



Sadece bir çadır vardı. Oraya uğrayanlara broşür veriliyordu. Sadece uğrayanlara. Tek yönlü asimetrik iletişim deniyor buna.



Arkadaşlar kusura bakmasınlar, tam o sırada Kastamonu konuşmasını yapan Sayın Cumhurbaşkanı'nı dinlemesek, heyecanlanacağımız falan da yoktu."






#Ali Saydam
#16 Nisan
7 yıl önce