|

Yevmiyeli tetikçiler yakalandı

Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ın kardeşi Mehmet Toprak'a silahla ateş ederek yaralayan olayın şüphelileri polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, sorgularında işverenlerinin kendilerini azmettirdiğini ve yapmazlarsa yevmiyelerinin verilmeyeceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
22:05 - 4/12/2016 Pazar
Güncelleme: 22:07 - 4/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Adıyaman Kahta Belediyesi Başkanı Abdurrahman Toprak'ın kardeşi Mehmet Toprak, geçtiğimiz günlerde silahla yaralanmıştı. Toprak, Kahta ilçesi Girne Mahallesi Diyarbakır Yolu üzerinde evinin önünde arabasından indikten sonra saldırıya uğramış, ayağına iki adet kurşun isabet eden Belediye Başkanının kardeşi, hastaneye kaldırılmıştı.



İŞÇİLERİ TEHDİT ETMİŞLER!

Olayın ardından titiz bir çalışma yürüten Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları neticesinde olayın failleri oldukları iddia edilen C.T., M.E.T., M.T. ve M.S. ile olayın azmettirici oldukları gerekçesiyle A.Y. ve E.E., isimli şahısları yakaladı. Şahısların olayda kullandığı iki adet tabanca ve bu tabancalara ait mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar sorgularında her şeyi itiraf etti. Şahıslar, azmettirici olduğu iddia edilen A.Y ve E.E'nin kendilerine silah temin ettiğini ve yapmazlarsa yevmiyelerinin kesileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Önceki gün Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması yaparak, saldırıların kabul edilemez olduğunu ve faillerin biran önce bulunmasını istemişti. Abdurrahman Toprak açıklamasında ayrıca, iki ay öncede Belediye Başkan Yardımcısı Halil Geyik'e de saldırı yapıldığını açıkladı.


#Adıyaman
#Kahta
#Emniyet Müdürlüğü
7 yıl önce