|

Yine PKK cenazesi yine HDP’li vekil

Diyarbakır’da bir polisin şehit düştüğü operasyonda öldürülen PKK’lı teröristin cenazesi ailesine verildi. Teröristin cenazesine, HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik ile partili yöneticiler de katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:20 - 11/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
HDP Şırnak milletvekili Leyla Birlik, Diyarbakır'da polisi şehit eden teröristin cenazesine katıldı.
HDP Şırnak milletvekili Leyla Birlik, Diyarbakır'da polisi şehit eden teröristin cenazesine katıldı.

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, Diyarbakır’da düzenlenen ve bir polisin şehit düştüğü operasyonda öldürülen PKK’lı terörist Murat Çelik’in cenazesine katıldı. PKK’nın sözde şehir yapılanması olan YPS biriminde faaliyet gösterdiği tespit edilen “Mordem Andok” kod adlı terörist Çelik’in cenazesi, dün ailesine verildi. Teröristin cenazesine HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik ile HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanları Filiz Buluttekin, Mehmet Şerif Camcı ve DBP İl Eşbaşkanı Ruken Akça da katıldı.


O TERÖRİST, ÇOCUKLARINI KALKAN YAPMIŞTI

Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde 3 Kasım’da, tespit edilen bir hücre evine güvenlik güçlerince giriş yapıldığı sırada terörist Çelik’in el bombası atması sonucu 10 güvenlik görevlisi yaralanmış, ağır yaralı polis memuru Ahmet Alp Taşdemir, kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Etkisiz hale getirilen teröristin, kalkan olarak kullandığı eşi ve çocukları evden tahliye edildiği esnada el bombası attığı öğrenilmişti.

#HDP
#PKK
#Terör
#Leyla Birlik
6 yıl önce