|

Yüksekova'da operasyon başlatıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Esenyurt Mahallesi'nde, operasyon sırasında açılan ateş sonucu kargo aracında bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Yeni Şafak
17:22 - 9/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:29 - 9/03/2016 Çarşamba
IHA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerinin hendekleri kapatıp, barikatları kaldırmak için bir mahelleye düzenlediği operasyonda çatışmaların arasında kalan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.



Güvenlik güçlerinin Esentepe Mahallesi'ne öğle saatlerinde yaptığı operasyonda o sırada yoldan geçen ve bir kargo şirketine ait araç çatışmanın arasında kaldı. Kurşunların isabet ettiği araçta bulunan 25 yaşındaki İlhan Engin ve araç sürücüsü Ferhat Gülsever yaralandı. Yaralılardan İlhan Engin hastaneye kaldırılırken öldü, Ferhat Gülsever'in tedavisinin süedüğü belirtildi.



1 kişi öldü

Olay, ilçenin İpekyolu Caddesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinden itibaren Esenyurt Mahallesi'nde polis tarafından barikatları kaldırmak için başlatılan operasyon sırasında açılan ateş sonucu kurşunlar yoldan geçmekte olan özel bir kargo firmasının aracına isabet etti. Olayda araç sürücüsü Ferhat Gülseven ile yanında bulunan İlhan Engin yaralandı. Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İlhan Engin'in, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, ağır yaralanan Ferhat Gülseven'in ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.


#yüksekova
#Hakkari
8 yıl önce