|

Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen AK Parti Diyarbakır eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Antalya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yeni Şafak
18:31 - 1/09/2015 Salı
Güncelleme: 15:44 - 1/09/2015 Salı
IHA

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen AK Parti Diyarbakır eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Antalya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.


Diyarbakır'da 2 gün önce iş yeri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Antalya Muratpaşa Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılındı. AK Parti Antalya Gençlik Kolları tarafından düzenlenen cenaze namazında yaklaşık 50 kişi hazır bulundu. Gıyabi cenaze namazı sonrası konuşan Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş “ Burada bundan 2 gün önce dükkanında şehit edilen AK Parti Diyarbakır Eski Gençlik Kolları Başkanın şehit edilmesine bir tepki olarak toplandık. Ancak biz biliyoruz ki bu davada daha çok Yunuslar var, daha çok Ali'ler var, daha çok Fırat'lar var. Bu dava dinmeyecek ve kaldığı yerden devam edecektir" dedi.

#Yunus Koca
#Diyarbakır
#gıyabi cenaze namazı
9 yıl önce