|

Yürüyerek geldiği hastanede hayatını kaybetti

Adana'da 16 yaşındaki arkadaşı tarafından bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden şahsın, taksi ile hastaneye gelip yürüyerek içeri girmesinin görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:11 - 23/07/2017 Pazar
Güncelleme: 13:22 - 23/07/2017 Pazar
IHA
Bıçaklandıktan sonra hastaneye yürüyerek giren genç öldü.
Bıçaklandıktan sonra hastaneye yürüyerek giren genç öldü.

Adana'da 20 yaşındaki Gökhan Kavlı, arkadaşı 16 yaşındaki M.K. ile lakap takma yüzünden kavga etti. M.K., Kavlı'yı bıçakladı. M.K. olay yerinden kaçarken, Gökhan Kavlı da çağırdığı bir taksi ile mahalledeki tıp merkezine geldi. Birkaç yerinden bıçaklanmasına rağmen taksiden inip tıp merkezine yürüyerek giren Kavlı'ya burada ilk müdahalesi yapıldı. Yaralı gencin hastaneye yürüyerek gelmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Hayatını kaybetti

Durumu ağır olan Kavlı, sevk edildiği Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan sonra yaptığı çalışmada, M.K.'yi Onur Mahallesi’nde yakaladı.

Zanlı emniyete getirildikten sonra yaşı küçük olduğu için sağlık kontrolünden geçirilerek çocuk şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. İfadesi alınan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

#Adana
7 yıl önce