|

Zaman abonelerine rüya ile şemsiye müjdesi!

Cemaat, Fethullah Gülen'in Zaman ve Bugün gazetelerine koyduğu tiraj hedefini, rüyalar ile desteklemeye başladı. Zaman yazarı Ali Ünal, yazısında iki kadının gördüğü rüyayı aktardı. Rüyalardan ilkine göre Türkiye'nin her yanında deprem olurken Zaman okurları dua ediyor. Diğer rüyada ise Türkiye'nin her yerine semadan ateş yağarken Zaman okuyanlara bir şey olmuyor. Ali Ünal iki rüyanın da sadık (gerçek) olduğunu iddia etti.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 14/10/2014 Salı
Güncelleme: 15:24 - 14/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Zaman abonelerine rüya ile şemsiye müjdesi!
Zaman abonelerine rüya ile şemsiye müjdesi!

Ali Ünal Zaman gazetesindeki yazısında görüldüğü iddia edilen iki rüyayı şöyle aktardı:

"Fakir'e şahsen tanımadığım iki bacıdan Zaman'la ilgili iki rüya intikal etti: Biri şöyle: 'Türkiye, her tarafından depremlerle sarsılıyor. Fakat Hizmet'teki abiler bir kenarda dua ediyorlar, onların hepsi Zaman okuyucusuymuş.' Diğeri de şöyle: 'Türkiye'nin her tarafına semadan ateşler yağıyor. Zaman Gazetesi Hizmet mensuplarının ellerinde şemsiye olmuş ve o şemsiyelerle ateşlerden korunuyorlar.'

İki rüya da, vâkıa mutabık ve dolayısıyla sâdık görünüyor. Zaman, Bugün, Aksiyon, STV, kardeş kanalları, Irmak TV, Bugün TV'ye Allah (c.c.), Türkiye'nin ve İslâm'ın şu önemli virajında çok büyük hizmetler yaptırıyor. Bu hizmet kervanına muhakkak destek olmak ve katılmak gerekiyor."


10 yıl önce