|

Zorunlu değilse Rusya’ya gitmeyin

Dışişleri Bakanlığı, son dönemde yaşanan gelişmeler üzerinde Rusya'ya ilişkin bir seyahat duyurusu yayımladı. Duyuruda, Türk vatandaşlarının aciliyet ve önem arz etmeyen seyahatlerini, durum açıklığa kavuşana kadar ertelemelerinde yarar görüldüğü belirtildi.

Yeni Şafak
06:00 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 05:06 - 29/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Dışişleri Bakanlığı Rusya'ya gidecek Türk vatandaşlarına aciliyeti ve önemi yoksa seyahatlerini ertelemelerini önerdi. Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında son dönemde yaşanan gelişmelerden ötürü vatandaşların aciliyet ve önem arz etmeyen seyahatlerini ertelemelerinin yararlı olacağını duyurdu.



ÖNEM ARZETMİYORSA ERTELEYİN


Dışişleri Bakanlığı şu ifadelere yer verdi: “Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ilişkilerde son dönemde yaşanan gelişmeler çerçevesinde, 24 Kasım 2015 tarihinden itibaren vatandaşlarımızın Rusya Federasyonu'na seyahatlerinde ve anılan ülkede ikametlerinde bazı sıkıntılarla karşılaşıldığı görülmektedir. Bu durum açıklığa kavuşturuluncaya kadar, vatandaşlarımızın anılan ülkeye aciliyet ve önem arzetmeyen seyahatlerini ertelemelerinde yarar görülmektedir.”



#Dışişleri Bakanlığı
#rusya
#rus vizesi
8 yıl önce