|

Günün ilk derbisi Fenerbahçe’nin-Spor haberleri

Fenerbahçe, U21 Ligi’nin 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti.

Yeni Şafak
15:04 - 23/04/2017 Pazar
Güncelleme: 15:13 - 23/04/2017 Pazar
IHA
Günün ilk derbisi Fenerbahçe’nin
Günün ilk derbisi Fenerbahçe’nin

Fenerbahçe, U21 Ligi’nin 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe U21 Takımı, Galatasaray U21 takımına konuk oldu. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan sarı-lacivertliler, getiren golleri Çağrı Giritlioğlu ile Yusuf Tantan (k.k.) golleri ile 2-0 kazandı. Bu sonuçla Fenerbahçe, 69 puanla liderliğini sürdürürken, sarı-kırmızılılar ise 47 puanda kaldı.

Derbi kapalı gişe-
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbide TT Arena’nın bu sezon ilk kez dolu olması bekleniyor.Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00’da Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Bu sezon kötü gidişat ile tribünleri de dolduramayan sarı-kırmızılılarda derbi büyük ilgi görürken, 25 bin bilet satıldığı öğrenildi. TT Arena’da oynanacak olan dev derbide stadın tamamen dolması bekleniyor. Derbide ayrıca 2 bin 500 Fenerbahçe taraftarı izleyecek.Beşiktaş derbisiBu sezon Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında TT Arena’da oynanan Galatasaray-Beşiktaş mücadelesini 38 bin 373 seyirci izlemişti. Karşılaşma Beşiktaş’ın 1-0’lık galibiyeti ile tamamlanırken, siyah-beyazlıların tek golünü Talisca kaydetmişti.
Gözler Robin van Persie’de-
Fenerbahçe’nin suskun yıldızı Robin van Persie, bu sezon derbileri boş geçmiyor. Yıldız futbolcu, Galatasaray deplasmanında da takımının en önemli ismi olacak.TT Arena’da oynanacak olan dev derbi öncesinde Fenerbahçe’de gözler Robin van Persie’ye çevrildi. Bu sezon oynanan derbi maçlarda Dick Advocaat’ın en önemli silahı olan Hollandalı yıldız, büyük maçların futbolcusu olduğunu da gösterdi. Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederken, Van Persie, attığı 2 golle galibiyeti getiren isim olmuştu. Mücadelenin 45. dakikasında Şener’in yaptığı ortada bekletmeden vuran Hollandalı golcü, takımını 1-0 öne geçirirken, 78. dakikada penaltıdan attığı golle de skoru tayin etti. Robin van Persie, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 yendiği mücadelede de takımının tek golüne imza atmıştı.
#Derbi
#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Spor Toto Süper Lig
#U21
7 yıl önce