|

Günün son dakika haberleri: 18 Ekim Çarşamba

18 Ekim Çarşamba, günün son dakika haberlerini sizler için hazırladık. Yeni Şafak tarafından hazırlanan özel son dakika sayfası ile gündemdeki olup biten her şeyi anında öğrenebileceksiniz. İşte 18 Ekim Çarşamba son dakika haberleri...

Yeni Şafak
09:37 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:48 - 18/10/2017 Çarşamba
Diğer
Günün son dakika haberleri ve gelişmeleri anlık olarak Yeni Şafak'ta.
Günün son dakika haberleri ve gelişmeleri anlık olarak Yeni Şafak'ta.

Son dakika haberlerini ve sıcak gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz. Gündemde olup biten her şeyi anında öğrenebileceksiniz. Yeni Şafak tarafından hazırlanan özel son dakika sayfası ile her şey bir tık kadar uzağınızda olacak.

için tıklayınız
Günün son dakika haberinde ÖSYM'nin uygulamaya koyduğu 15 dakika kuralı var

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, değişen üniversite giriş sistemi, sınav süresi ve sınav ücretleri hakkında açıklamalarda bulundu. 15 dakika kuralı ve sınav ücretleri yeniden düzenlendi.

İstanbul'da 8 saatlik su kesintisi

İSKİ tarafından yapılan açıklamada, Dudullu Terfi Merkezi’nde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montaj çalışmaları nedeniyle İstanbul’da birçok ilçede 8 saatlik su kesintisinin yapılacağı belirtildi.


Zap'a hava harekatı: 5 terörist öldürüldü

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Yeni Volkswagen Polo Türkiye’de satışa çıktı

2017 model yeni Volkswagen Polo Türkiye'de satışa çıktı. Genişleyen hacmi, spor tasarımı ve sahip olduğu yeni teknolojilerle dikkat çeken yeni Polo'nun, Türkiye liste fiyatı ve donanım detayları da açıklandı.

Günün bir diğer son dakika gelişmesi: Trabzonspor Çalımbay ile anlaştı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Ersun Yanal ile yollarını ayıran bordo-mavililerde göreve Rıza Çalımbay getirildi.

Pakistan'da bombalı saldırı

Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinde düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 7 polis hayatını kaybetti.

Pakistan güvenlik yetkilileri, Kuetta kentinin Sariab Mill bölgesindeki Kuetta-Sibbi yoluna döşenen bombanın 35 kişilik polis konvoyu geçerken patlatıldığını açıkladı.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 polis yaşamını yitirdi, 22 kişi yaralandı.

Yaralılar, Kuetta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.


#Son dakika
#Son dakika haber
#Son dakika haberleri
6 yıl önce
default-profile-img