|

Halkbank kredi kartı internet alışveriş kullanımına açma işlemi

Halkbank kredi kartını internet alışverişi kullanımına açtırmak için birkaç işlem yapmanız gerekmektedir. 17 Ağustos’ta onay verilmeyen kredi kartları internet alışverişlerinde kullanılmayacak. Başlayacak yeni dönem öncesinde ise vatandaşlar verecekleri onay ile kredi kartlarını internet kullanımına açtırabilecek. Peki Halkbank kredi kartı internet alışveriş kullanımına nasıl açılır? İşte Halkbank kredi kartı internet alışverişine açma işlemi...

Yeni Şafak
09:37 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 17/12/2017 Pazar
Diğer
Halkbank kredi kartı internet alışveriş kullanımına açma yöntemleri
Halkbank kredi kartı internet alışveriş kullanımına açma yöntemleri

Halkbank kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır? 17 Ağustos’ta kredi kartları ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. Vatandaşlar onay vermedikleri kredi kartlarını artık 17 Ağustos’tan itibaren internet alışverişlerinde aktif olarak kullanamayacaklar. Yapacağınız ufak birkaç işlemle kredi kartınızı internet alışverişlerinize açabilirsiniz. Peki Halkbank kredi kartı internet alışveriş kullanımına nasıl açılır?

Halkbank kredi kartınızı internet kullanımına açmak için cebinize gelen SMS mesajını onaylamanız gerekmektedir. Diğer bir seçenek ise ATM ya da Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmek gerekmektedir.


Halkbank“
ONAY
” yazıp
3404
'e SMS gönderebilir,0850 222 0 400 numaralı Halkbank Dialog’u arayabilir,Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank şubelerinden işlem sağlayabilirsiniz.

#Halkbank
#Halkbank kredi kartı
#Kredi kartı internet kullanımı
7 yıl önce