|

55 yaşındaki çiftin ikiz mutluluğu

Eşme ilçesinde, tek çocuklarını iki yıl önce kaybeden 55 yaşındaki çift, tüp bebek yöntemiyle ikiz sahibi oldu. Bebeklere bakma konusunda zorlandıklarını söyleyen Çınar çifti, bebeklerden birine 2 sene önce kaybettikleri oğullarının ismini verdi.

Yeni Şafak
13:16 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:20 - 27/09/2017 Çarşamba
AA
Uşak'ta 55 yaşındaki Çınar çifti ikiz mutluluğu yaşıyor.
Uşak'ta 55 yaşındaki Çınar çifti ikiz mutluluğu yaşıyor.

Uşak'ın Eşme ilçesinde, tek çocuklarını iki yıl önce kaybeden 55 yaşındaki Çınar çifti, tüp bebek yöntemiyle ikiz sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bebeklerden birine, iki yıl önce Rize'de denizde boğulan astsubay oğullarının ismini veren çift, ilerleyen yaşlarına rağmen dünyaya gözlerini yeni açan çocuklarına bakmaya çalışıyor.

'Gençliğimizde yapmadığımızı ihtiyarlıkta yaptık'

Yakınlarından da destek gördüklerini dile getiren Çınar, "Gençliğimizde yapmadığımızı ihtiyarlıkta yaptık. Bebeklerin ikiz olması bizi çok yoruyor ama üstesinden geleceğiz. Artık yaşamdaki tek amacımız bu bebekleri büyütmek. Annelerinin sütü olmadı bu yüzden elle besliyoruz. Tabii bütün bunlar masraf, bir şekilde üstesinden geleceğiz" diye konuştu.


Hamilelik süreci zorlamış

Bebeklere bakmakta zaman zaman zorlandığını, yakınlarının eve gelerek kendisine destek olduğunu kaydeden Muazzez Çınar, "Hamilelik çok zor geçti ancak doktorlar sürekli moral vererek destek oldu. Yaşımız hayli ilerledi, bu yaşta ikiz çocuk sahibi oldum, artık tek amacım onları iyi birer insan olarak yetiştirmek." dedi.

Aileyi ziyaret ederek hediyeler veren Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, bebeklerin bakımı için her türlü masrafı karşılayacaklarını söyledi.

#Tüp bebek
#İkiz bebek
7 yıl önce