|

5.8 kilogram ağırlığında doğdu

Üç çocuk annesi Chrissy Corbitt, dördüncü çocuğu dünyaya geldiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Chrissiy sezeryanla tam 5.8 kilogram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Yeni Şafak
12:28 - 23/06/2017 Cuma
Güncelleme: 12:38 - 23/06/2017 Cuma
Diğer
Şaşkınlığını dile getiren bebeğin annesi “Gözlerime inanamadım. Sanki iki yaşında bir çocuğu doğum yapmış gibiydim” dedi.
Şaşkınlığını dile getiren bebeğin annesi “Gözlerime inanamadım. Sanki iki yaşında bir çocuğu doğum yapmış gibiydim” dedi.

29 yaşındaki üç çocuk annesi Chrissy Corbitt, dördüncü çocuğuna hamileydi. Daha önce üç kez doğum yaptığından hamilelik ve doğum sürecine aşinaydı. Ancak kızı dünyaya geldiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

ABC News'in haberine göre,
Chrissiy doğuma 1 hafta kala sezeryana girdi ve tam 5.8 kilogram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Carleigh Brooke Corbitt ismi verilen bebeğin annesi Inside Edition'a “Gözlerime inanamadım. Sanki iki yaşında bir çocuğa doğum yapmış gibiydim” dedi.

Hastanenin en kilolu bebeği oldu

Carleigh, planlanan doğumundan bir hafta önce sezaryan ile dünyaya getirildi. Hemşire bebeğin kilosunu ölçtüğünde gözlerine inanamadı. Hastanedeki en kilolu bebekti.

#Chrissy Corbitt
#Kilolu bebek
#Carleigh Brooke Corbitt
7 yıl önce