|

98 yaşındaki anne 80 yaşındaki oğluna bakıyor

98 yaşındaki Ada Keating, huzurevinde yaşayan 80 yaşındaki oğluna bakabilmek için huzurevine yerleşti. "Annelik hiç bitmez" diyen Ada Keating, oğluyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ediyor.

Yeni Şafak
16:16 - 19/11/2017 Pazar
Güncelleme: 16:24 - 19/11/2017 Pazar
Diğer
Anne-oğul, huzurevindeki zamanlarını birlikte oyun oynayarak ve televizyon izleyerek geçiriyor.
Anne-oğul, huzurevindeki zamanlarını birlikte oyun oynayarak ve televizyon izleyerek geçiriyor.

İngiltere'de yaşayan 98 yaşındaki Ada Keating, anneliğin yaşam boyu sürdüğünü herkese tekrar hatırlattı. Hayatı boyunca evlenmeyerek annesiyle birlikte yaşayan Tom (80) özel bakıma ihtiyaç duyması nedeniyle Moss View Huzurevi'ne yerleşti. En büyük oğlundan ayrı kalmaya sadece bir sene dayanabilen annesi Ada Keating, Tom'un bakımıyla ilgilenmek için aynı huzurevine taşındı.

'Annelik hiç bitmez'

Oğluyla beraber olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren emekli hemşire, "Her gece odasına giderek ona iyi geceler diyorum. Sabahları da 'Günaydın' demek için odasına uğruyorum. Kuaför için dışarı çıktığımda dört gözle geri gelmemi bekliyor. Döndüğümde kollarını açıyor ve bana sarılıyor. Annelik hiç bitmez" ifadelerini kullandı.

  • Sabah'ın haberine göre, huzurevindeki yaşamlarından memnun olduklarını ifade eden oğlu Tom ise "Annemin burada benimle beraber yaşadığını görmek beni mutlu ediyor. Benimle ilgilenmek konusunda çok iyi" diye konuştu.


#İngiltere
6 yıl önce