|

Aamir Khan hayranlarına müjde

Hint sinemasının sevilen oyuncusu Aamir Khan'ın yeni filmi 'Dangal', 18 Ağustos'ta Türkiye'de de vizyona girecek. Filmde Hint milli güreşçiler Babita Kumari ve Geeta Phogat'ın gerçek öyküleri anlatılıyor.

Yeni Şafak
15:57 - 10/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:50 - 10/08/2017 Perşembe
AA
Dangal, 18 Ağustos'ta vizyone girecek.
Dangal, 18 Ağustos'ta vizyone girecek.

Hint sinemasının önemli oyuncularından Aamir Khan'ın yeni filmi "Dangal" 18 Ağustos'da, Türkiye'de de sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini ve senaristliğini Nitesh Tiwari'nin üstlendiği filmin basın gösterimi Kanyon AVM'de gerçekleşti.

Filmde iki güreşçi kızın hayatı anlatılıyor

Aamir Khan ve Kiran Rao'nun yapımcılığında çekilen filmin başrollerinde Saakshi Tanwar, Fatima Sana Shaikh, Sanya Malhotra ve Zaira Wasim de yer alıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan spor, biyografi ve dram türündeki filmin konusu özetle şöyle:

  • "Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Geeta Phogat, güreş eğitimi alarak büyürler. Büyüdüklerinde iki kız da güreşte iddialı isimler olmuştur. Geeta Phogat 2010 Commonwealth Oyunları'nda altın madalya kazanır ve altın madalya kazanan ilk kadın güreşçi olur. Babita da gümüş madalyaya hak kazanır. Genç kadın güreşçiler başarıya giden yol boyunca sosyal şekillendirmenin baskısıyla da mücadele etmek zorunda kalacaktır."
#Aamir Khan
#Bollywood
#Dangal
#Nitesh Tiwari
7 yıl önce