|

ABD'li yönetmenden Putin filmi

ABD’li yönetmen Oliver Stone, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında film çekeceğini açıkladı ve yeni filmini anlattı. Film ekibinin 2 yıldır Putin’le uluslararası arenada olup bitenlerle ilgili görüşlerini almak için 4 kez bir araya geldiğini söyleyen Stone, bu filmle Batı’nın Moskova’nın tavrını anlaması için başka bir bakış açısı sunmayı ve savaşın eşiğindeki tehlikeli bir durumu önlemeyi amaçladıklarını söyledi.

Yeni Şafak
15:42 - 2/05/2017 Salı
Diğer
Konuyla ilgili Sydney Morning Herald gazetesine demeç veren Stone, “Film, bir belgesel olmaktan çok soru-cevap şeklinde ilerleyen bir şey olacak" dedi.
Konuyla ilgili Sydney Morning Herald gazetesine demeç veren Stone, “Film, bir belgesel olmaktan çok soru-cevap şeklinde ilerleyen bir şey olacak" dedi.

Daha önce eski ABD başkanları Richard Nixon, John Kennedy, George W. Bush ile eski NSA çalışanı Edward Snowden hakkında filmler yapan ABD’li Oscar ödüllü yönetmen Oliver Stone, Putin’in röportajlarından oluşan ve Rus liderin başkanlığa geldiği 2000 yılından bu yana küresel olaylara yaklaşımını aktaran bir belgesel çekecek.

Konuyla ilgili Sydney Morning Herald gazetesine demeç veren Stone, "Film, bir belgesel olmaktan çok soru-cevap şeklinde ilerleyen bir şey olacak. Sayın Putin dünyanın en önemli liderlerinden. ABD tarafından düşman ilan edilen bir lider. Onun ne söyleyeceğini duymamız önemli” dedi.

Amaç farklı bir bakış açısı sunmak

Film ekibinin 2 yıldır Putin’le uluslararası arenada olup bitenlerle ilgili görüşlerini almak için 4 kez bir araya geldiğini söyleyen Stone, bu filmle Batı’nın Moskova’nın tavrını anlaması için başka bir bakış açısı sunmayı ve savaşın eşiğindeki tehlikeli bir durumu önlemeyi amaçladıklarını söyledi.

Stone daha önce Ukrayna’da 1941-2014 yılları arasında gerçekleşen olayları ve İkinci Dünya Savaşı sırasında var olan Nazi yanlısı milliyetçi hareketleri konu alan ‘Ukraine on Fire’ (Ukrayna Yanıyor) isimli bir film de yapmıştı.



#Putin
#Wladimir Putin
#Oliver Stone
7 yıl önce
default-profile-img