|

'Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden'

Tim Burton imzalı 2010 yapımı Alis Harikalar Diyarında filminin sabırsızlıkla beklenen devam halkası 'Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden' yeni görüntüleriyle karşımızda.

Yeni Şafak
17:18 - 2/02/2016 Salı
Güncelleme: 15:19 - 2/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Lewis Caroll'un efsanevi öyküsünden beyazperdeye uyarlanan 'Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden' filminden yeni görüntüler geldi. Babasının izinden giderek ticaret yapıp denizleri dolaşan Alis, seneler sonra Londra'ya döndüğünde mistik bir aynayı keşfederek Çılgın Şapkacı'yı kurtarmak için yeniden fantastik Harikalar Diyarı'na geri dönüyor.




Filmin yönetmen koltuğunda ise Muppets serilerinin beyazperde uyarlamalarıyla adından söz ettiren James Bobin otururken sevilen 'dünya kaşifi Alis'i yine Mia Wasikowska canlandırıyor. Kupa Kraliçesi rolünde Helena Bonham Carter, Çılgın Şapkacı rolünde Johnny Depp ve ilk filmde de Beyaz Kraliçe rolünü üstlenen Anne Hathaway seriye geri dönerken, yarı saat-yarı insan Zaman rolünde Sacha Baron Cohen ve Çılgın Şapkacı'nın babası Zanik Hightopp rolünde Rhys Ifans da kadroya yeni katılan isimler oldu. Filmin seslendirme kadrosunda Absolem rolünde Alan Rickman, Cheshire Kedisi rolünde Stephen Fry, Tavşan rolünde Michael Sheen ve Timothy Spall bulunuyor. Tim Burton da filmin yapımcıları arasındaki yerini alıyor.


#'Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden'
8 yıl önce