|

Arabalar 3’ün finali hayranlarını ikiye böldü

Sevilen kahramanlardan Şimşek McQueen, Arabalar 3’le beyaz perdeye geri döndü. Filmin sonu ise serinin hayranlarını ikiye böldü. Kimi yapılan tercihi çok beğenirken, kimileri pek memnun kalmadı.

Yeni Şafak
13:39 - 21/06/2017 Çarşamba
Diğer
Arabalar serisini seven izleyicilerin bir kısmı bu son yarışı Şimşek McQueen’in kazanması gerektiğini düşünüyor. Kimileri ise Cruz Ramirez’in başarısından memnun.
Arabalar serisini seven izleyicilerin bir kısmı bu son yarışı Şimşek McQueen’in kazanması gerektiğini düşünüyor. Kimileri ise Cruz Ramirez’in başarısından memnun.

Sevilen kahramanlardan Şimşek McQueen, Arabalar 3’le beyaz perdeye geri döndü. Filmin sonu ise serinin hayranlarını ikiye böldü. Kimi yapılan tercihi çok beğenirken, kimileri pek memnun kalmadı. Görünen o ki benzer bir fikir ayrılığı kamera arkasında da yaşanmış. Bu durum Arabalar 3‘ün sonunun değiştirilmesiyle sonuçlanmış.

  • Bu kısımdan sonra filmin final sahnesine ait bilgiler yer almaktadır.

Şimşek McQueen’in zorlu bir dönemini konu eden Arabalar 3’te kahramanımız son bir yarışa katılıyor. Bu yarışı kazanarak ardında istediği gibi bir miras bırakmayı amaçlıyor. Fakat bu süreçte iyi bir miras bırakmak için illa yarışı kazanması gerekmediğini fark ediyor. Yarış konusunda yetenekli olduğunu fark ettiği Cruz Ramirez‘i yerine sokuyor. Bir yarış arabası olamayacağına inanan Cruz yarışmayı kazanıyor. Böylece Şimşek McQueen’in hayatında yeni bir dönem başlıyor.

Log.com'dan alınan habere göre, Arabalar serisini seven izleyicilerin bir kısmı bu son yarışı Şimşek McQueen’in kazanması gerektiğini düşünüyor. Kimileri ise Cruz Ramirez’in başarısından memnun. Üçüncü filmin yönetmenliğini üstlenen Brian Fee‘nin açıklamasına bakılırsa son sahne için karar vermek pek de kolay olmamış. Aksine birçok kez senaryonun değiştirilmesi gerekmiş.

En sonunda kazanması gereken ismin Cruz Ramirez olduğuna karar verilmiş. Doc Hudson’ı seslendiren Paul Newman‘ın bazı sahnelerinin kullanılmamasıyla sonuçlanmış.

#​Şimşek McQueen
#Arabalar 3
#Cruz Ramirez
7 yıl önce
default-profile-img