|

"Aşkopat" filminin Antalya galası yapıldı

Galaya filmin yönetmeni Haydar Işık ile oyunculardan Doğuş, Afrikalı Ali, Teoman Gelmez ve Yüksel Bostanoğlu katıldı. Haydar Işık'ın yönettiği, başrolünde şarkıcı Doğuş, Afrikalı Ali, Yıldız Asyalı, Teoman Gelmez'in oynadığı "Aşkopat" filminin Antalya galası gerçekleştirildi.

Yeni Şafak
16:53 - 12/04/2015 Pazar
Güncelleme: 13:54 - 12/04/2015 Pazar
AA
Aşkopat Filmi 3 Nisan’da Gösterimde
Aşkopat Filmi 3 Nisan’da Gösterimde

Bir alışveriş merkezindeki sinemada gerçekleştirilen galaya, şarkıcı Doğuş olarak bilinen Orhan Baltacı, Afrikalı Ali ismi ile anılan Ali Şentürk, Teoman Gelmez ve Yüksel Bostanoğlu ile yönetmen Haydar Işık katıldı.



Yönetmen Işık, gala öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 Nisan'da vizyona giren filme gösterilen ilgiden memnun olduklarını, güzel eleştiriler aldıklarını söyledi.



Romantik komedi tadında güzel bir film çektiklerini belirten Işık, "İzleyenlerin hem komediyi hem de aşkı bulabilecekleri bir film oldu. Oyuncularımızın performansı çok güzeldi. Film olarak iyi bir iş çıktı. Hedefimiz izleyenlerin takdirini toplayıp ikinci filme zemin hazırlamak" dedi.



Doğuş da filmin ilk sinema filmi olduğuna dikkati çekerek, gülmek ve eğlenmek için gidilebilecek iyi bir film yaptıklarını ifade etti.



Afrikalı Ali ise filmin ikinci sinema filmi olduğunu kaydederek "Bu film benim için bir okul oldu. Tecrübeli oyuncularla oynamak beni çok etkiledi. Ben radyocuyum, bu filmle güzel bir tecrübe yaşadım. Başrol olmak da herkese nasip olmaz" diye konuştu.



Teoman Gelmez de samimi bir film çektiklerini dile getirerek, kendisi için gişenin değil ortaya çıkan işin önemli olduğunu anlattı.



"Aşkopat" filmi


Şarkıcı Doğuş, Afrikalı Ali, Yıldız Asyalı, Teoman Gelmez, Hakkı Bulut, Arzu Budak, Selahattin Taşdöğen ve Ayşegül Çakır gibi isimlerin oynadığı "Aşkopat", komedi tarzında bir film.



Haydar Işık'ın yönettiği film, yetimhanede büyümüş ve birbirlerine çok bağlı üç arkadaşın deli dolu hikayesini anlatıyor.

#Film
#Aşkopat
#Şarkıcı Doğuş
#Haydar Işık
9 yıl önce