|

ATV Füsun Demirel'i kovdu!

Verdiği röportajla eleştirilere maruz kalan, sosyal medyada linç edilen Füsun Demirel en sonunda dizisinin yayınlandığı kanal tarafından kovuldu. Gerilla rolü oynamak isteyen Demirel, Aile İşi dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Yeni Şafak
10:13 - 15/03/2016 Salı
Güncelleme: 08:13 - 15/03/2016 Salı
Diğer

Oyuncu Füsun Demirel, pazar günü Cumhuriyet'e verdiği röportajda 'Dağa çıkacaktım babam engel oldu' ve 'Ben bir gerillayı ya da gerilla annesini oynamayı çok istiyorum' 'HDP umut vericiydi' gibi açıklamalar yapmış, oldukça tepki toplamıştı.



Röportajın hemen arkasından yaşanan Ankara saldırısından sonra tekrar açıklama yapan Demirel, HDP seviciliğini bir kenara bırakıp "Yaşanan acıyı derinden hissediyorum" dedi. Sabah yaptığı açıklamaları akşam temizlemeye çalışan Füsun Demirel'e kimse inanmadı. Sosyal medya hesabından izleyeciler tarafından yapılan baskıyı görmezden gelemeyen ATV ilk olarak Çarşamba günü yayınlanan diziyi yayın akışından çıkardı.



Dünden beri gelen tepkilere dayanamayan ATV, yayımlanan NTC Medya yapımı “Aile İşi” dizisi kadrosundan Füsun Demirel'i çıkardı.









#Füsun Demirel
8 yıl önce