|

Benedict Cumberbatch’dan James Bond rolü hakkındaki iddialara şaşırtıcı yanıt

Benedict Cumberbatch, bir sonraki James Bond filminde oynamak için oyuncu listesinde yer alıyordu ve bu konudaki iddialara yanıt verdi. Yönetmen Sam Mendes ve Daniel Craig'in son Bond filmi olacağı yönündeki yorumlardan sonra, James Bond serisinin yeni filminde Bond’u kimin canlandıracağı hakkında birçok tartışma oldu. Daniel Craig'in başrolde olacağı neredeyse kesinleştikten sonra ise Cumberbatch'ten cevap geldi.

Yeni Şafak
10:05 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:06 - 31/07/2017 Pazartesi
Diğer
Benedict Cumberbatch, bir sonraki James Bond filminde oynamak için oyuncu listesinde yer alıyordu ve bu konudaki iddialara yanıt verdi.
Benedict Cumberbatch, bir sonraki James Bond filminde oynamak için oyuncu listesinde yer alıyordu ve bu konudaki iddialara yanıt verdi.

Benedict Cumberbatch, bir sonraki James Bond filminde oynamak için oyuncu listesinde yer alıyordu ve bu konudaki iddialara yanıt verdi. Yönetmen Sam Mendes ve Daniel Craig'in son Bond filmi olacağı yönündeki yorumlardan sonra, James Bond serisinin yeni filminde Bond’u kimin canlandıracağı hakkında birçok tartışma oldu.

Sinemia'nın haberine göre, Craig'in rolden vazgeçtiği tarihlerde yerini kimlerin devralabileceği konusunda sayısız yorum yapıldı. Ve bu nedenle
Idris Elba
veya
Tom Hardy
gibi neredeyse her popüler İngiliz aktör Bond olarak değerlendirildi. Bu kişilerin arasında Benedict Cumberbatch da bulunuyordu.

Cumberbatch, bu hafta sonu London Film & Comic Con’a katıldı ve Craig'den sonra rolü alıp almayacağı sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi: "Yorum Yok.”

Cumberbatch görünen o ki ilerde Bond olmak konusunda bir ümit taşıyor. Hatta yapımcılarla ufak da olsa bir görüşme yapmış bile olabilir.

#Benedict Cumberbatch
#James Bond
#Daniel Craig
7 yıl önce