|

Boondock Saints'in yönetmeninden yeni bir aksiyon geliyor

Çeşitli gangsterlere karşı kendi adaletlerini sağlayan Boston’lı iki kardeşin hikayesini anlatan Boondock Saints filmiyle anılan Troy Duffy, yeni bir projeyle geliyor. The Blood Spoon Council adlı yeni film "yasadışı bir psikolojik gerilim filmi" olarak nitelendiriliyor.

Yeni Şafak
10:50 - 29/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:51 - 29/06/2017 Perşembe
Diğer
Troy Duffy
​geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.
Troy Duffy ​geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Yönetmen Troy Duffy, 90'lı yılların sonlarında şık aksiyon filmi Boondock Saints ile tüm yeteneğini sahneye koydu. Çeşitli gangsterlere karşı kendi adaletlerini sağlayan Boston’lı iki kardeşin hikayesi (Sean Patrick Flanery ve Norman Reedus) kısa süre sonra bir kült hâline geldi.

Boondock Saints’i, 2009 yılında Boondock Saints II: All Saints Day izledi, ancak Duffy'nin o zamandan beri başka yönetmelik denemesi olmadı.

Sinemia'nın haberine göre, Troy Duffy

geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Yapım şirketi Oceanside Media'nın basın açıklamasına göre Duffy, The Blood Spoon Council adlı yeni bir film yönetmeye hazırlanıyor. Oceanside Media, yapımcısı Scott Clayton tarafından kurulmuş Avustralyalı bir şirket ve en son La La Land direktörü Damien Chazelle tarafından hazırlanan The Claim'i satın almasıyla ünlü. Duffy’nin, senaryo yazarı Criss Lassiter ile birlikte yazdığı film, "yasadışı bir psikolojik gerilim filmi" olarak nitelendirildi. Burada, kanlı bir grup olan The Blood Spoon Kurulu, seri katilleri ülkenin dört bir yanında avlıyor.

#Troy Duffy
#Boondock Saints
7 yıl önce