|

Bu hafta 7 yeni film vizyonda

Marvel dünyasının en deli süper kahramanı Deadpool bu cuma vizyona giriyor. Ayrıca Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne'dın başrol oynadığı Danimarkalı Kız, bu cuma hayranlarını şaşkınlığa boğacak!

Yeni Şafak
09:59 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:11 - 11/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Görsel editör: Tansu Kısacık
Görsel editör: Tansu Kısacık

Bu hafta vizyonda romantizm ağırlıklı filmler görülse de, Deadpool bütün ilgi ve alakayı kendi üzerinde toplayacağa benziyor. Marvel dünyasının en inanılmaz süper kahramanlarından olan Deadpool, gerek deliliğiyle olsun, gerek çizgi roman serisindeki tüm Marvel kahramanlarını öldürdüğü bölümle olsun, gelmiş geçmiş en güçlü ve en inanılmaz kahramanlardan biri.



Bunun yanı sıra Mustafa Kara'nın yönetmenliğini yaptığı bir de korku filmimiz var, Mel-Un! Klasik bir cin çarpması vakası üzerinden yola çıkılan senaryoda, bizi sıra dışı olarak ne bekliyor yarın göreceğiz.



Bu hafta vizyona giren filmler ve özetleri şöyle:



Deadpool




Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur. Wade'in üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.



Yönetmenliğini Tim Miller'ın yaptığı filmde, Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein ve T.J. Miller oynuyor.



Danimarkalı Kız




David Ebershoff'un aynı isimli kitabından uyarlanan Danimarkalı Kız, Lili Elbe ve Gerda Wegener'in gerçek yaşamlarından esinlenen çarpıcı bir hikaye. Yönetmeni Oscar ödüllü Tom Hooper olan film, Lili'nin sıradışı öyküsünü anlatıyor. Filmin başrollerinde Oscar'lı oyuncu Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Ben Whishaw, Sebastian Koch, Amber Heard ve Matthias Schoenaerts yer alıyor.



Aşkın Seçimi




Mutlu ve hayatından memnun tıp öğrencisi Gabby Holland'ın, Travis Shaw'a komşu olması, ikiliyi asla hayal edemeyecekleri olaylara dahil eder. Bu iki zıt karakter bir gün hayatlarının en önemli seçimini tek başına yapmak zorunda kalacaklardır.



Dünyanın En Güzel Kokusu




Uğur Yağcıoğlu'nun yazıp yönettiği “Dünyanın En Güzel Kokusu" filminin oyuncu kadrosunda Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu'nun yanı sıra Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi tanınmış simalar yer alıyor...



Hesapta Aşk



Yönetmenliğini Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Gönenç Uyanık'ın yaptığı senaryosunu Zafer Külünk'ün yazdığı, reklam dünyasının önemli prodüksiyon şirketlerinden DEPO film ve köklü film şirketi İmaj'ın yapımcılığını birlikte üstlendikleri film, yapım kalitesi ve gençlerin hayatına gerçekçi bakışıyla çok eğlendirecek.



Mel-Un



İçine cin giren genç bir kızın yaşadığı psişik ruh halinin şeytani güçler tarafından yönetilmesini konu alıyor. Yönetmenliğini Mustafa Kara'nın üstlendiği filmin senaryosu ise Zafer Kaya'ya ait. Fİlmin başrollerinde Zehra Özarslan Çelen, Ayşen Kurç ve Fevzi Altunbulak yer alıyor.



Sessiz Çığlık



Joachim Trier'in yönetmenliğini üstlendiği film büyük bir ailenin yaşadığı acı bir kaybın ardından; bu çetin süreci aşma çabasını perdeye taşıyor. Filmin başrollerini Jesse Eisenberg, Isabelle Huppert, David Strathairn, Gabriel Bryne ve Amy Ryan paylaşıyor.



#Deadpool
#Danimarkalı Kız
#Dünyanın En Güzel Kokusu
#Aşkın Seçimi
#Hesapta Aşk
#Sessiz Çığlık
#Mel-Un
#Vizyondakiler
8 yıl önce