|

Bu hafta 7 yeni film vizyonda

Bu hafta 2 yerli, toplamda 7 yeni film vizyona giriyor. Russel Crowe ile Ryan Gosling'in başrolünde oynadığı 'İyi Adamlar' filmi gülmek isteyenlerin gözdesi. Korku peşinde olanlar ise 'Alamet-i Kıyamet: Tarikat'ı seçiyor.

Yeni Şafak
10:05 - 20/05/2016 Cuma
Güncelleme: 07:05 - 20/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
2'si yerli yapım olan 7 yeni film bu gün sinema salonlarında seyircisini beklemeye başlıyor.
2'si yerli yapım olan 7 yeni film bu gün sinema salonlarında seyircisini beklemeye başlıyor.

Bu hafta vizyona ikisi yerli olan 7 yeni film geliyor. Türk korku filmi furyasına bir ismin daha eklendiği bu haftada gözler

Alamet-i Kıyamet: Tarikat

filminde odaklanmış durumda. "Yok ben korkarım, izleyemem öyle filmler" diyenler ise şimdiden

İyi Adamlar

'ın seanslarına göz gezdirmeye başlamış olsa gerek.


Bakalım bu hafta vizyonda hangi filmler var:


Alamet-i Kıyamet: Tarikat






1999 yılında geçen hikayede, Elif adlı genç bir kadın No:72 apartmanında yaşamaktadır. Yalnız hayat sürdüren Elif, hamiledir. 99 yılında Türkiye'de ve dünyada kıyamet alametleri gibi sıradışı olaylar yaşanırken, 72 numaralı apartmandaki komşuların ise hepsi birbirinden garip kişilerdir... Elif kıyamet alametleri ile komşularının arasına sıkışmıştır.



Oyuncu kadrosunda Büşra Çubukçuoğlu, Funda Ersin, Murat Onuk, Doğuş Gün Demir, Müge Esmeray, Belgi Saygı, Enis Zeytinler ve Sedat Savtak isimlerinin yer aldığı filmin senaryosu ve yönetmenliği ise Doğa Can Anafarta'ya ait. Korku ve gerilim türündeki filmin yapımcılığını ise Asteros Film üstleniyor.



Misafir






Yıllar önce işlerin bir türlü yolunda gitmediği baba evinden kovulan Nur, aradan on yıl geçtikten sonra annesinin hastalandığının ve ölüm döşeğinde olduğunun haberini alır. Küçük kızını da yanına alarak acilen baba evine geri dönen genç kadının tek amacı ise dünya gözüyle annesini son bir defa daha görmek ve helalleşmektir.



Yönetmenliğini Mehmet Eryılmaz'ın üstlendiği film evrensel bir tema olan anne kız ilişkisini ölüm teması çevresinde merkezine alıyor. Öyküde aradan geçen zamana rağmen birbirleriyle dirsek teması tam olarak kesilmemiş olan aile fertleri üzerinden bütün olumsuzluklara rağmen diri tutulan umutlar ve bu umutlara sımsıkı sarılmaktan vazgeçmeyen tutunamayanların hikayesi anlatılıyor.



İyi Adamlar




1970'ler Los Angeles'ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur.



Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.



Yakışıklı Rocky






Goa'da işlettiği emanetçi dükkanıyla sakin bir yaşam süren Rocky Kabir Ahlawat, küçük Naomi Rocky'nin yan komşusudur. Rocky ile iyi bir ilişkisi olan ve onu önemseyen Naomi, annesinin onaylamamasına rağmen kendisiyle zaman geçirip yemek yemeye başlar.



Nishikant Kamat yönetmenliğindeki filmin başrollerinde John Abraham, Diya Chalwad, Shruti Haasan, Nishikant Kamat ve Sharad Kelkar yer alıyor.



Başımın Belası






Üniversitede öğretim görevlisi olan Andrew hayatını kaybeden ünlü müzisyen Hunter Miles'ın biyografisini yazmak ister ve müzisyenin eşi Hannah'nın yaşadığı kasabaya giderek ondan yardım almaya karar verir. Ancak Hannah da aynı amaçla çalışıyordur ve bilgilerini bu yabancı adamla paylaşmak konusunda pek istekli değildir.



Yönetmenliğini Sean Mewshaw'un üstlendiği filmde Rebecca Hall ve Jason Sudeikis başrolleri paylaşırken, onlara Joe Manganiello, Dianna Agron ve Blythe Danner gibi isimler eşlik ediyor.



Annemle Geçen Yaz






Brezilya'da aile ve sınıf meselelerini yeni, çağdaş ve tempolu bir tarzda ele alan film, Sundance'te başrollerindeki Regina Casé ve Camila Márdila'ya Jüri Oyunculuk Özel Ödülü kazandırmıştı.



13 yıldır Sao Paolo'da hizmetçilik yapan Val, Pernambuco'da geride bıraktığı kızı Jessica için suçluluk duymaktadır. 13 yıl sonra Val'ın hayatına tekrar giren Jessica, dengeleri alt üst edecektir. Çok geçmeden Val kendini, oturma odasıyla mutfak arasında bir ayrımın tam ortasında, hayatla yüzleşmenin yeni bir yolunu bulmak zorunda olduğu bir yerde bulur.



7. Gün






Kelvin Tong'un yönettiği filmin başrollerini Elizabeth Rice ve Matthew Settle paylaşıyor. Başarılı bir gazetecilik geçmişi olan Jamie, kız kardeşi Anna'nın esrarengiz ölümü üzerine Singapur'a gider ve ölmüş kız kardeşinden gelmeye başlayan e-postalarla araştırmasını derinleştirince Anna'nın ölümünün yüzyıllar öncesine dayanan bir lanet zincirinin parçası olduğu ortaya çıkar. Babil Kulesi efsanesine göre şeytan lanetin 7. gününde yeryüzüne dönmek amacıyla seçtiği kurbanlarını vahşice öldürmektedir. Şeytanın sıradaki hedefleri haline gelen Jamie ve küçük Katie bu korku dolu ve kanlı kabustan kurtulabilecek midir?



#7. Gün
#Annemle Geçen Yaz
#Başımın Belası
#Yakışıklı Rocky
#İyi Adamlar
#Misafir
#Alamet-i Kıyamet: Tarikat
#Vizyon
8 yıl önce