|

Bu hafta 8 film vizyona girecek

Türkiye'de sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 film izleyiciyle buluşacak. Yerli filmler 'Bekar Bekir', 'Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul' ve 'Siccin 4' iken yabancı yapımlar ise 'İlk Kurşun', 'Annem Hakkında Her Şey', 'Yedinci Hayat', 'Inhumans' ve 'İçerideki Şeytan' olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni Şafak
10:48 - 31/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:38 - 31/08/2017 Perşembe
AA
Yerli komedi filmi "Bekar Bekir", hayatının aşkını arayan bir adamın hikayesini anlatıyor.
Yerli komedi filmi "Bekar Bekir", hayatının aşkını arayan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girecek.

Yerli yapımlar, 'Bekar Bekir', 'Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul' ve 'Siccin 4' filmlerinden oluşuyor. Yabancı yapımlar ise 'İlk Kurşun', 'Annem Hakkında Her Şey', 'Yedinci Hayat', 'Inhumans' ve 'İçerideki Şeytan' olarak izleyiciyle buluşacak.

Bunlardan, Bruce Willis'in başrolde oynadığı "İlk Kurşun", bir banka soygunu sonrası rehin alınan oğlunu kurtarmak için mücadele eden bir adamın hikayesini anlatırken, Pedro Almodovar'ın başyapıtlarından biri olan "Annem Hakkında Her Şey" ise, Başka Sinema Klasikleri kapsamında yeniden seyirciyle buluşturacak.

Yerli yapım Bektaş Erdoğan ile İrem Derici'nin başrollerinde yer aldığı "Bekar Bekir" filmi ise, hayatının aşkını arayan bir adamı odağına alıyor.

#Annem Hakkında Her Şey
#Bekar Bekir
#Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul
#Film
#Inhumans
#İçerdeki Şeytan
#ilk kurşun
#Siccin 4
#sinema
#Yedinci Hayat
7 yıl önce