|

Bu plaja sadece köpekler girebilecek

Dünyanın en güzel sahillerine sahip kentlerinden biri olan Barcelona sadece köpeklerin güneşlenip denize girebileceği bir plaj için kolları sıvadı. Proje hayata geçtiğinde Barcelona kentindeki plajlardan biri köpeklere tahsis edilecek ve bu bölümde insan olarak sadece köpek sahipleri bulunabilecek.

Yeni Şafak
13:55 - 21/07/2015 Salı
Güncelleme: 10:58 - 21/07/2015 Salı
DHA

Barcelona'da bir plaj için başlatılan proje oldukça ilgi çekici. Projeye göre, plaj köpekler için tahsis edilecek. Köpeği bulunmayan kişiler ise plaja alınmayacak. Bu ilginç girişimi başlatan Edgar Villacorta, köpek plajı için daha şimdiden 16 bin imzaya ulaştıklarını belirterek bu sayının çok yakında 100 binleri geçeceğini savundu. Belediyenin bu girişimlerine duyarsız kalmayacağını da ileri süren Villacorta, plajın temizliğini tamamen köpek sahiplerinin yapacağının altını çizdi.



İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayanlar Avrupa'da en fazla evcil hayvan barındıran aileler olarak biliniyor. Barcelona Belediyesi'nin sıcak baktığı bu projenin onaylanması halinde diğer ülkelerde yaşayan hayvanseverlerin de bu plaja akın edeceği belirtiliyor.



#barcelona
#köpeklere özel plaj
#barcelona plaj
9 yıl önce