|

Buz pistinde dünya evine girdiler

Sultangazi Belediyesi tarafından 10 çiftin nikahı, belediyenin buz pistinde kıyıldı. Farklılık olsun diye buz pistinde evlenmeyi kabul eden çiftler, bu olayı ileride çocuklarına anlatacaklarını söyledi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yeni Şafak
15:07 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 15:12 - 14/02/2017 Salı
AA
Buz 10 çift buz pistinde dünyaevine girdi.
Buz 10 çift buz pistinde dünyaevine girdi.

Sultangazi Belediyesi tarafından 10 çiftin nikahı, belediyenin buz pistinde kıyıldı. Nikah törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çiftler ve yakınları katıldı. Altunay, buz pistinde nikah için 10 çiftin başvuru yaptığını belirterek, şunları söyledi:



"Buz pistinde nikah kıydığınız için bugünü unutamayacaksınız. Birkaç gün önceden geldiler, pisti görünce bu maceraya girdiler. Dolayısıyla biraz da kurs gördüler. Onun için çok rahat paten üzerinde durabiliyorlar, kayabiliyorlar."



'Çılgınlık olsun diye kabul ettik'


Buz pistinde evlenmenin çok farklı bir duygu olduğunu söyleyen genç çiftlerden Fatma Kudu, "Aslında biz başvurmak için gitmiştik belediyeye ama ileride çocuklarımıza anlatmak için kabul ettik. Değişik bir anı" dedi. Barış Yaremur ise "Çok mutluyuz. Çok özel bir gün. Aslında biz çılgınlık olsun diye kabul ettik. Bir ilki gerçekleştirelim istedik" diye konuştu.



#Cahit Altunay
#Sultangazi Belediyesi
7 yıl önce