|

Cem Yılmaz ve Şahan kavgası büyüyor

Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 58. sırada yer alan komedyen Cem Yılmaz, listeye giremeyen Şahan Gökbakar'a laf dokundurdu. Yılmaz'ın "Usain Bolt"a benzettiği Şahan Gökbakar'dan cevap geldi.

Yeni Şafak
10:36 - 28/06/2015 Pazar
Güncelleme: 07:42 - 28/06/2015 Pazar
Diğer

Vergi rekortmenleri listesinde Cem Yılmazda yer aldı. İlk 100'lük listenin 58. sırasında yer alan komedyen, takdir kazandı. 4 milyon 453 bin 228 lirayla rekortmenler arasına giden Cem Yılmaz, twitter hesabından da kendisini şöyle tebrik etti:



"Benim vergi listesinde 58. olmam olimpiyatta 100 metrede yan kulvarda duran ama "koşmayan" Usain Bolt'u geçmek gibi bir şey herhalde. Tebrikler..."



Cem Yılmaz'ın bu mesajı, ezeli rakibi Şahan Gökbakar'a da üstü kapalı bir göndermeydi. Yılmaz, sürekli 'Türk Sineması'nın gişe rekortmeni olmasıyla övünen' Şahan'ı rekortmen atlet Bolt'a benzetti. Şahan Gökbakar'ın çok kazanmasına rağmen 'koşmadığını' yani vergi ödemediğini ima eden Cem Yılmaz'a hayranlarından da destek mesajları yağdı.



Şahan üzerine alındı


Şahan Gökbakar ise bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;



Hayır bazı dedikoducuların hemen ağzına biberi sürmek lazım. Allah başkasının cüzdanıyla ilgilenen leş kargalarını uzak tutsun hepimizden. Allah iyilere bol kazanç versin!!!







#cem yılmaz
#şahan gökbakar
#cem yılmaz vergi
9 yıl önce