|

Cem Yılmaz'ın son transferleri sosyal medyayı salladı

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı ve geçen hafta tamamlanan 'Arif V 216' filminin kadrosuna yeni isimler katıldı. Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile Mert Fırat, Kerem Alışık, Mustafa Sandal'ın film kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Komedyenin takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

Yeni Şafak
12:38 - 20/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:56 - 20/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arif V 216 filminde birçok ünlü isim rol alacak.
Arif V 216 filminde birçok ünlü isim rol alacak.
Cem Yılmaz'ın GORA ve AROG filmlerinin devamı olan yeni filmi ArifV216'nın oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde şekillenmişti. Seda Bakan, Ozan Güven, Zafer Algöz, Ediz Hun, Özkan Uğur gibi ünlü isimlerin yer aldığı filme yeni isimler dahil oldu.

Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile takipçilerini sevindirdi. Ünlü komedyen, Mustafa Sandal, Kerem Alışık ve Mert Fırat'ın da film kadrosuna dahil olduklarını ilan etti.

Takipçilerinden yorum yağmuru: Beni de oynat

Çok sayıda beğeni alan Cem Yılmaz'ı, takipçileri, kadroyla ilgili yorum yağmuruna tuttu. Yılmaz'a yapılan, "Oynamayan kimse kalmadı", "Sanat camiasında adam kalmadı", "Beni de oynat", "Bir ben eksiğim", "Beklentileri yükselttin" gibi yorumlar güldürdü. Ünlü komedyenin takipçileri, kadroda çok fazla ünlü ismin yer aldığına dikkat çekerek beklentilerin yükseldiğini de söylemeyi ihmal etmedi.

İşte Cem Yılmaz'ın kadroya dahil olan isimleri açıkladığı o paylaşımlar:

Kerem Alışık

#Cem Yılmaz
#Mustafa Sandal
#Kerem Alışık
#Mert Fırat
#Arif V 216
#Ediz Hun
#SEda Bakan
7 yıl önce