|

Cemal Hünal'lı 'Benzersiz' filminden ilk fragman

Türkiye’nin ilk eczacı filmi iddiasıyla çıkan ve Cemal Hünal’ın başrolde yer aldığı ‘Benzersiz’ filminin ilk fragmanı yayınlandı. İnsanların değişip değişemeyeceği konusunu işleyen ve "Kahramanlar kusursuz değildir!" mottosuyla çıkan film, 15 Eylül’de vizyona girecek.

Yeni Şafak
13:24 - 9/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:28 - 9/08/2017 Çarşamba
Diğer
Film, 15 Eylül’de vizyona girecek.
Film, 15 Eylül’de vizyona girecek.

Cemal Hünal'ın başrolde yer aldığı ve Türkiye'nin ilk eczacı temalı filmi olarak lanse edilen 'Benzersiz'in ilk fragmanı çıktı.

Orijinal şekliyle el yapımı olarak üretilen nostaljik arabanın efekt kullanmadan ekrana yansıyan aksiyon görüntüleri öne çıkan detaylar arasında yer aldı. Gerçekçiliği maksimum seviyede yansıtmak için uğraşan ekip bu amaçları doğrultusunda filmi detaylandırdı.


15 Eylül'de vizyonda

Fragmandan yansıyan görüntülerle akıldaki soru işaretlerini daha da artıran ve gizemini hala koruyan filmin ilk eczacı filmi olma iddiası da dikkat çekti.

Cemal Hünal’ın eczacı karakterini canlandırdığı yapımda ona Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Ebru Sarıtaş, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Murat Parasayar, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan gibi oyuncular eşlik ediyor.

Bir eczacının gece nöbeti sırasında başına gelen trajik bir olay sonucu yaşadığı değişimi ve bu değişimin çevresine yansımasını konu alan film, intikam duygusunun da vurgusuna yer veriyor.

İnsanların değişip değişemeyeceği konusunu işleyen ve "Kahramanlar kusursuz değildir!" mottosuyla çıkan film, 15 Eylül’de vizyona girecek.

#Benzersiz
#Cemal Hünal
7 yıl önce