|

Cerablus'a 'İyilik Merkezi' kuruluyor

Suriye'deki savaşın ilk günlerinden beri yardım kampanyalarına devam eden İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cerablus'a İyilik Merkezi kuruluyor. Halka sürekli olarak hizmet verilecek olan merkezde giyim, gıda yardımlarının dağıtılacağı alanlar, kafeterya ve yönetim ofisinin bulunacağı yardım koordinasyon merkezi yer alıyor.

Yeni Şafak
12:13 - 28/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:29 - 28/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
İyilikder, bugüne kadar Suriye için birçok yardım kampanyasına öncülük etti.
İyilikder, bugüne kadar Suriye için birçok yardım kampanyasına öncülük etti.

Birçok ülkede yardım kampanyaları ve kalıcı projeler yürüten İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cerablus'a bugüne kadar yaptığı birçok yardımdan sonra şimdi de İyilik Merkezi kuruluyor. 3 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak olan merkezde giyim, gıda yardımlarının dağıtılacağı alanlar,

kafeterya ve yönetim ofisinin bulunacağı yardım koordinasyon merkezi yer alıyor.









İyilikder'in Cerablus'a yardım mesajı:


  • "Onlarca ülkede özellikle kalıcı projelerle yardım faaliyetleri yürüten İyilikder olarak, savaşın ilk günlerinden bu yana Suriye yardımlarını arttırarak devam ediyoruz.
  • Gerek Türkiye'de gerekse Suriye içerisinde bulunan Suriyeli kardeşlerimize bugüne kadar milyonlarca liralık yardımın yanı sıra yetim ziyaretleri,yetimlere yönelik sosyal etkinlikler, kadınların iş edinmesi ve manevi anlamda desteklenmesi, çocuk oyun parkları, okuldan mahrum kalan çocuklar için İyilik Okulları, geniş bir alana yayın yapan Fecr Radyo yayınları, İşrak gazetesi ve daha birçok etkinlikle gerek ülke genelinde 55 temsilcilikte gerekse Suriye içerisinde Anadolu Platformu paydaşları ile birlikte yardımlarımızı sürdürdük.Şimdi de Cerablus'ta kalıcı yardım merkezi kuruyoruz.
  • Suriye yardımlarımız kapsamında Fırat Kalkanı Harekatı sonrası DEAŞ'dan arındırılan Cerablus'ta , yıllarca baskı ve yokluk içinde kalmış halka destek için yaklaşık 3 dönüm arazi üzerinde ve içerisinde halka sürekli hizmet verecek giyim, gıda yardımlarının dağıtılacağı alanlar,kafeterya ve yönetim ofisinin bulunacağı yardım koordinasyon merkezi kuruyoruz. Projemiz Bülbülzade Vakfı ve Gaziantep temsilciliğimiz tarafından koordine edilmekte.
  • Yardımlarımızın sürekli kılınabilmesi için siz değerli bağışçılarımızın desteğini bekliyoruz. Online bağış ekranlarımızdan yada havale/eft ile Cerablus yardımlarımıza maddi bağış desteği sağlabileceğiniz gibi,ayni bağış olarak yardımda bulunmak isteyen bağışçılarımız 0212 534 68 25 nolu numaramızdan bilgi alabilirler."

#Suriye
#Cerablus
#İyilikder
7 yıl önce