|

Christopher Nolan James Bond filmi yönetmek istediğini söyledi

Yönetmen Christopher Nolan, bir James Bond filmi çekmek için istek duyduğunu ve özellikle de karakterin yeniden tasarlanması gerektiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Daniel Craig'in de yeniden Bond rolünü alacağı söylendi.

Yeni Şafak
10:50 - 11/07/2017 Salı
Diğer
Yönetmen Christopher Nolan, bir James Bond filmi çekmek için istek duyduğunu ve özellikle de karakterin yeniden tasarlanması gerektiğini söyledi.
Yönetmen Christopher Nolan, bir James Bond filmi çekmek için istek duyduğunu ve özellikle de karakterin yeniden tasarlanması gerektiğini söyledi.
Yönetmen
Christopher Nolan,
bir James Bond filmi çekmek için istek duyduğunu ve özellikle de karakterin yeniden tasarlanması gerektiğini söyledi.
Nolan'ın adı genellikle James Bond filmleri ile ilgili söylentilerde geçiyordu ve yönetmenin sık sık birlikte çalıştığı aktör
Tom Hardy,
yönetmen koltuğunda Nolan olursa bir Bond filmi
yapmak istediğini belirttiğinde,
bu söylentiler yeniden canlanmıştı. Yakın tarihli bir haberde ayrıca Nolan'ın şirketi Syncopy'nin Bond serisine bağlanması da ateşi daha fazla körüklemiş oldu.
Daniel Craig tekrar gündemde
Bond serisinin
Skyfall
ve
Spectre
filmlerinin yönetmeni olan
Sam Mendes’in
ayrılmasıyla birlikte yönetmen ihtiyacı arttı. Mendes seriye bir daha geri dönmeyeceğini kesin sözlerle belirtmişti.
En yeni haberlere göre,
Daniel Craig'in
resmi bir duyuru hâlâ yapılmamış olmasına rağmen, beşinci kez Bond olarak
geri dönmesi
için sözleşme imzalamak üzere olduğu yönünde.
"Karakterin yeniden ele alınması gerekiyor"

Sinemia'nın haberine göre, Christopher Nolan, James Bond karakterine olan sevgisinden bahsetti ve bir gün James Bond'u yönetecek olursa neler yapılması gerektiğini söyledi ve "Kesinlikle bir Bond filmi yapmak isterdim. Yıllar boyunca yapımcılar

Barbara Broccoli

ve

Michael G. Wilson

ile konuştum. Karakteri çok seviyorum ve onunla ne yaptıklarını görmek beni her zaman heyecanlandırıyor. Belki bir gün bu gerçek olur. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz, değil mi? Bence karakterin yeniden ele alınması gerekiyor; en azından bana ihtiyaçları varsa… Onlar çok iyi gidiyorlar" dedi.

Bu sözlerle birlikte Nolan da bir Bond filmi yönetmek konusunda hevesli olduğunu açıkça ortaya koydu. Üstelik onu tıpkı Batman’i ele aldığı gibi geliştirmek, yeniden makyajlamak ve farklı bir biçimde seyirciyle buluşturmak niyetinde.

#Christopher Nolan
#James Bond
7 yıl önce