|

Çocuklar üşümesin diye çorap topluyor

Bartın'da 20 yaşındaki İbrahim Yılmaz, kış aylarında çocukların üşümemesi için çorap toplama kampanyası başlattı. Bartın esnafı ve tüm vatandaşlardan çorap toplayan Yılmaz, soğuk havalarda çocukların ayaklarını ısıtmak ve yüzlerini güldürmek istediğini ifade etti.

Yeni Şafak
13:41 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 10:49 - 21/10/2016 Cuma
IHA
Bartın'da yaşayan İbrahim Yılmaz, kampanya kapsamında topladığı malzemeleri okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak.
Bartın'da yaşayan İbrahim Yılmaz, kampanya kapsamında topladığı malzemeleri okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak.

Bartın'da yaşayan İbrahim Yılmaz, kampanya kapsamında topladığı malzemeleri okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracak. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak çorap kampanyasını duyurmaya çalışan Yılmaz, “Bartın esnafından ve tüm vatandaşlardan çocuklar için çorap topluyorum. Bu projedeki amacım kış aylarında çocukların üşümemesi. Başlattığım projede sadece çorap değil oyuncak, kırtasiye ve giyim malzemeleri de verenler oldu. Topladığım malzemeleri arkadaşlarımla birlikte okulları ziyaret edip çocuklara dağıtacağız. Bu konuda herkesin desteğini bekliyorum" dedi.



Soğuk havalarda çocukların ayaklarını ısıtmak ve yüzlerini güldürmek gayesinde olan İbrahim Yılmaz, herkesten projeye katkı beklediğini söyledi.



Bartın'ın Terkhaliler Köyü'nde yaşayan, Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksek Okulu'nda (Uzaktan Eğitim) İş sağlığı ve İş Güvenliği bölümünde öğrenim gören İbrahim Yılmaz, kampanyaya katılmak isteyenlerin kendisine ulaşmasını istedi.

#İbrahim Yılmaz
#Bartın
7 yıl önce
default-profile-img