|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Tatlıses linç edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 998 gün sonra AK Parti Genel Başkanlığı'na seçildi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'ı tebrik etmesi yine bazılarını rahatsız etti. Rahatsız olanlar için de bir mesaj yayınlayan Tatlıses, "Affola Beyler, yiğidin hakkını yiğide vereceksiniz" dedi.

Yeni Şafak
09:47 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:09 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sosyal medya üzerinden tebrik etti.
İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "998 gün sonra hasreti sona erdi" sözleriyle tebrik etti.

Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aynı karede yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Tatlıses, şunları yazdı:


  • "998 gün sonra Sayın Başkanım yine evinde, yuvasındaki partisinin başında. Hasreti sona erdi, ilk günkü aşkla, yine partisiyle; vatana, millete hizmette durmayacak, yola devam diyecek. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Başkanımı tekrar kutluyor ve tebrik ediyorum. Yüce Allah yar ve yardımcısı olsun."

Sosyal medyada linç edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan için yayınladığı mesajdan sonra linç edilen İbrahim Tatlıses, yapılan yorumlara kızdı. Tekrar bir paylaşımla kendisini eleştirenlere cevap veren Tatlıses, "Hakkı hakana verdik diye yemediğimiz küfür kalmadı be, yazık ki beni yıllarca dinlemişsiniz sanki utanılacak bir şey yapıyoruz. 45 senedir sesimle, kişiliğimle, saygımla sizlere hizmet verdim. Vatanı sevmenin bu mudur karşılığı ayıp sizlere be, vallahi de tillahi de yazık ve ayıp! Hani beni seviyordunuz bu mudur SEVMEK? Oysaki bende beni seviyorsunuz diye işte budur benim vefakar cefakar halkım diyordum... Bazılarının yaptığı yorumları görüyorum da meğer yanılmışım!!! afedersiniz ama ne yorum yaparsanız yapın ülkemizi büyük bir felakettin eşiğinden çeviren sayın cumhurBAŞKAN'ımıza her zaman saygı ve sevgi duyacağım, bunca yaptığı işlerden dolayı da hep teşekkür edeceğim. Affola Beyler, yiğidin hakkını yiğide vereceksiniz!" dedi.

İşte İbrahim Tatlıses'in o paylaşımları:


#İbrahim Tatlıses
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce