|

David Lynch sinemayı bıraktı

‘Twin Peaks‘in üçüncü sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan yönetmen David Lynch, sinemayı bıraktığını açıkladı. Lynch, 21 Mayıs’ta iki saatlik özel bölümle başlayacak ve toplam 18 bölümden oluşacak ‘Twin Peaks’ dizisinin üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkacak.

Yeni Şafak
15:50 - 7/05/2017 Pazar
Güncelleme: 08:59 - 8/05/2017 Pazartesi
Diğer
David Lynch sinemayı bıraktı.
David Lynch sinemayı bıraktı.

‘Twin Peaks‘in üçüncü sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan yönetmen David Lynch, sinemayı bıraktığını açıkladı. 2006 yılında vizyona giren ‘Inland Empire‘dan bu yana sinema filmi çekmeyen yönetmen, daha fazla uzun metraj film çekmeyeceğini açıkladı.

‘Kayıp Otoban’ ve ‘Mulholland Çıkmazı’ gibi filmleriyle hafızalara kazınan ABD’li yönetmen, sinema sektöründeki değişikliklerin bu kararında etkili olduğunu dile getirdi. İyi olmasını beklediği filmlerin gişede beklenen başarıları yakalayamadığını, yüksek gişe elde eden filmleri de kendisinin çekmek istemeyeceği türden filmler olduğunu söyleyen Lynch, yakında diziyle ekrana dönüyor.

Lynch, 21 Mayıs’ta iki saatlik özel bölümle başlayacak ve toplam 18 bölümden oluşacak ‘Twin Peaks’ dizisinin üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkacak.


#David Lynch
#Gişe filmleri
#Hollywood
7 yıl önce
default-profile-img