|

Deliormanlı nihayet sinemalarda

Sarp Levendoğlu'nun İngiliz boksör Danny Williams'la kapışacağı film, cuma günü vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Murat Şeker'in oturduğu filmin senaryosunu ise Ali Tanrıverdi yazdı.

Yeni Şafak
10:38 - 2/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:44 - 2/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Çakallarla Dans serisindeki performansı ile sevilen yerli yönetmenler arasına girmeyi başaran Murat Şeker imzalı Deliormanlı filmi cuma günü itibariyle sinemaseverlerle buluştu.



Senaryosunda Ali Tanrıverdi imzası bulunan Deliormanlı'nın şampiyonu Savaş Türkyılmaz karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu'nun finalde karşısına Tommy Dixon isimli bir boksörü canlandıracak olan İngiliz boksör Danny Williams çıkıyor. Filmin kadrosunda Birce Akalay, Ünal Silver, Altan Gördüm, Sema Poyraz, Gürkan Uygun, Derya Şensoy ve Murat Serezli de yer alıyor.



Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için karısının ölümünden sonra terk ettiği ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı'nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya'nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara'dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyor.


#Deliormanlı
#Sinemalarda
#Sarp Levendoğlu
#Danny Williams
8 yıl önce