|

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Konya'da

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Konya'da Kelebekler Vadisi'ni ziyarete gitti. Dizi oyuncuları Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Cavit Çetin Güner (Doğan Alp), Nurettin Sönmez (Bamsı) ile Osman Soykut (İbn-i Arabi), Tropikal Kelebek Bahçesi'ni gezdi. Kelebekler Vadisi'nde yetkililerden bilgiler alan oyuncular geziden memnun kaldıklarını dile getirdi.

Yeni Şafak
15:58 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:02 - 5/05/2016 Perşembe
IHA
Tropikal Kelebek Bahçesi'ni gezen oyuncular, Konya'yı da çok beğendiklerini söyledi.
Tropikal Kelebek Bahçesi'ni gezen oyuncular, Konya'yı da çok beğendiklerini söyledi.

İzlenme rekorları kıran "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla Konya'ya geldi. Dizi oyuncuları Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Cavit Çetin Güner (Doğan Alp), Nurettin Sönmez (Bamsı) ile Osman Soykut (İbn-i Arabi), Tropikal Kelebek Bahçesi'ni gezdi. Kelebekler Vadisi'nde yetkililerden bilgiler alan oyuncular geziden memnun kaldıklarını dile getirdi.



Oyuncular ilgiden memnun kaldı


Oyuncu Engin Altan Düzyatan, daha önce Konya'ya geldiği fakat Kelebekler Vadisi'ni ilk kez gezdiğini söyleyerek, “Çok keyifli bir yer olmuş. Avrupa'nın en büyük kapalı alanını inşa etmişler. Çok değerli bir şehir. Bugün bir söyleşi yapacağız ve günü burada geçireceğiz. Şimdiye kadar çok keyifli geçiyor, bundan sonra da öyle olacaktır" dedi.



Dizi oyuncusu Cavit Çetin Güner de, çok güzel ağırlandıklarını ifade ederek, “Çok güzel yerleri gördük. Buranın neden başkent olduğu belli oluyor" diye konuştu. Oyuncu Osman Soykut ise, kelebekleri çok sevdiğini belirterek, Kelebekler Vadisi'nin Konya'ya yakışan bir yer olduğunu dile getirdi. Cengiz Coşkun da, “Çok güzel ve özel bir alan olmuş ve çok hayran kaldık. Burada olmaktan dolayı çok mutluluk duyuyoruz. Buranın maneviyatı bana çok iyi geldi" ifadelerini kullandı.



Konuşmaların ardından oyuncular Kelebekler Vadisi çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

#Engin Altan Düzyatan
#Kelebekler Vadisi
#Konya
#Tropikal Kelebek Bahçesi
#Diriliş Ertuğrul
8 yıl önce