|

Diriliş Ertuğrul'da Doğan Alp öldü

Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul'un en yakın alplarından olan Doğan Alp öldürüldü. Bunun üzerine obada yas hakimken, son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ertuğrul en yakınını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, 'andımız olsun ki şehidimizin kanı kurumadan intikam bize vaciptir' diyerek intikam yemini ediyor.

Yeni Şafak
08:31 - 6/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:08 - 6/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'da Doğan Alp karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner son bölümde diziye veda etti.
Diriliş Ertuğrul'da Doğan Alp karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner son bölümde diziye veda etti.

Diriliş Ertuğrul'da Doğan Alp karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner son bölümde diziye veda etti. Ayrıca dizinin karakterlerinden Haçaturyan usta yayınlanan son bölümde diziye veda etti.

Mehmet Bozdağ'dan açıklama

Cavit Çetin Güner'in diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu iken dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan haber geldi. Şahsi Facebook hesabından cevap veren Bozdağ, Doğan Alp karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner'in diziden ayrıldığını doğruladı.

Cavit Çetin Güner'den veda mesajı

Mehmet Bozdağ'ın ardından Doğan Alp karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner de ayrılığı doğruladı. Kendi Instagram hesabından veda mesajı yayınlayan Güner, "Eyvallah" diyerek mesajını sonlandırdı.

Cavit Çetin Güner'in canlandırdığı Doğan Alp karakterinin özellikleri

İsmiyle müsemmadır. iyi bir iz sürücüdür. İklimi, araziyi, bitkiyi ve coğrafyayı tanır. Doğan Alp, nice zorlu şartlarda bir çözüm bulma yeteneğine sahiptir. ertuğrul’un can yoldaşı ve en güvendiği Alpları arasındadır. Kendisine verilen görevi ne pahasına olursa olsun yapacak kadar cesur, bu görevde canını verecek kadar fedakâr ve büyük çarpışmalardan sağ çıkabilecek kadar iyi bir dövüşçüdür. mizah yönü kuvvetlidir. Bu, ona diğer Alplar arasında farklı bir yer kazandırır. Sevilen ve güvenilen bir Alptır.

Yeni bölüm fragmanı


Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Doğan Alp'i kaybeden Ertuğrul, intikam yemini ediyor. Fragmanın en dikkat sözleri ise 'kolumuz kanadımız kırıldı diye ah etmenin vakti değildi. Bugüne kadar hiç bir hesabımı yarıda bırakmadım ben' diyerek yola çıkıyor.

#Diriliş Ertuğrul
#Doğan Alp
#Cavit Çetin Güner
7 yıl önce