|

Dokuzuncu Star Wars filminin vizyon tarihi açıklandı

Henüz Star Wars: The Last Jedi filmi piyasaya çıkmadı ancak daha şimdiden dokuzuncu Star Wars filminin ne zaman vizyona gireceği belli oldu. Disney bu yapımın 24 Mayıs 2019‘da vizyona gireceğini, yönetmenliğini ise Colin Trevorrow‘un üstleneceğini duyurdu.

Yeni Şafak
10:54 - 27/04/2017 Perşembe
Diğer
Disney bu yapımın 24 Mayıs 2019‘da vizyona gireceğini, yönetmenliğini ise Colin Trevorrow‘un üstleneceğini duyurdu.
Disney bu yapımın 24 Mayıs 2019‘da vizyona gireceğini, yönetmenliğini ise Colin Trevorrow‘un üstleneceğini duyurdu.

Dünyanın dört bir yanına yayılmış geniş bir hayran kitlesine sahip olan Star Wars kısa bir süre önce J.J.Abrams yönetmenliğinde yeni hikayelerle beyaz perdeye döndü. The Force Awakens gişede ciddi bir başarı elde etti. Dolayısıyla yeni yapımların geleceği garantilenmiş oldu.

Böylece Star Wars filmleri iki ayrı kulvarda ilerlemeye başladı. İlki ana Star Wars serisinin devamını konu ediyor. İkincisi ise geçmişe dönen, anlatılmamış hikayeleri ele alan bağımsız filmler oluyor. Bu tür yapımların ilk örneği ise büyük beğeni toplayan Rogue One: A Star Wars Story.

Dokuzuncu filmin ismi gizli

Rian Johnson’ın yönetmenliğini üstleneceği Star Wars: The Last Jedi dünya genelinde 15 Aralık‘ta izleyici karşısına çıkacak. Onu dokuzuncu filmin takip edeceği de uzun zamandır biliniyor. Disney bu yapımın 24 Mayıs 2019‘da vizyona gireceğini, yönetmenliğini ise Colin Trevorrow‘un üstleneceğini duyurdu. Dokuzuncu filmin ismi ise gizli tutuldu.

#Star Wars
#Star Wars: The Last Jedi
7 yıl önce
default-profile-img