|

Düğünden önce Erdoğan'ı karşılamaya gittiler

Bayburt'ta bazı programlara katılmak üzere uçakla Erzincan'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya gelen çok sayıda vatandaş arasında gelin ve damat da yer aldı.

Yeni Şafak
13:52 - 27/11/2015 Cuma
Güncelleme: 14:18 - 27/11/2015 Cuma
AA

Sağlık memuru olan ve düğün hazırlıkları yaptıkları öğrenilen Gülsüm ve Erkan Avcı, uçakla Erzincan'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havaalanında karşılayarak, görüşmek istedi. Ancak çift bu isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt'taki programı nedeniyle gerçekleştiremedi.



Gülsüm Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin de kendisinin de sağlık memur olduğunu, kendisinin İstanbul'da, eşinin ise Erzincan'da görev yaptığını belirtti.



Yaklaşık 1,5 yıl önce nikahlarının kıyılmasına rağmen farklı şehirlerde çalıştıkları için düğünlerini yapmadıklarını anlatan Avcı, şunları söyledi:



"Bugün kına gecem yarın da düğünümüz var. Ben bir hafta sonra İstanbul'a gedeceğim. Eşim yine burada kalacak. Ailemiz, evimiz her şeyimiz burada ama İstanbul'da çalışıyorum bir türlü burada birleşemiyoruz. Biz burada yaşamak istiyoruz ama 1,5 senedir olmuyor. Cumhurbaşkanımızı düğünden önce karşılamaya geldik. Buradan kına gecesi hazırlığı için kuaföre gideceğim."



Erkan Avcı ise tayin isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek istediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin. Buraya gelerek bu sıkıntımızın giderilmesi için sesimizi duyurmaya çalıştık. Cumhurbaşkanımıza ancak böyle alanlarda ulaşabiliriz diye düşündük ama olmadı. İnşallah eşimle birbirimize kavuşuruz" diye konuştu.



#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Erzincan
8 yıl önce