|

Dünya Balkan Dernekleri'nden Kütahyalı'ya sert tepki

Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu (DÜNBALFED) Genel Başkanı Varol, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak halkına yönelik sözlerine tepki göstererek, "Kardeşlerimize yönelik yapmış olduğu bu alçakça söyleminden ötürü büyük bir kin ve nefretle kınıyoruz" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
21:03 - 21/11/2017 Salı
Güncelleme: 21:08 - 21/11/2017 Salı
AA
Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu (DÜNBALFED) Genel Başkanı Recep Varol
Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu (DÜNBALFED) Genel Başkanı Recep Varol

Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu (DÜNBALFED), Boşnaklara yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki gösterdi.

Genel Başkan Recep Varol, Bayrampaşa'daki genel merkez binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bir televizyon kanalında önceki gün yayımlanan futbol programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak halkına yönelik sözlerine tepki gösterdi.

"Kütahyalı bunu her zaman yapıyor"

Varol, Kütahyalı'nın her zaman insanları aşağılayıcı, rencide edici, küçümseyici, Türk toplumunun örf, ahlak ve gelenekleri ile hiç bağdaşmayan söylem ve tavırlar sergilediğini belirtti.

Kütahyalı'yı, "kardeşlerine yönelik yapmış olduğu bu alçakça söyleminden ötürü büyük bir kin ve nefretle kınadıklarını" ifade eden Varol, yargı ve RTÜK'ü söz konusu olaya ilişkin göreve davet ettiklerini kaydetti.

#Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu
#Rasim Ozan Kütahyalı
#Tepki
6 yıl önce